Eğitim Bahçeşehir Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi açıldı

Bahçeşehir Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi açıldı

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, İstanbul Beşiktaş’ta hizmete açıldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi açıldı

 Akademik uzman kadro, son teknoloji cihazlar, yapay zekâ ve dijital hekimlik uygulamalarıyla teşhis ve tedavinin gerçekleştirileceği hastaneyle sağlık turizmine önemli katkı sağlanması hedefleniyor. Hastanenin açılış törenine BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, SEY Vakfı Onursal Başkanı Semra Yücel, BAU Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Basa, Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Ezgi Yüceer Çetiner, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Haberin Devamı

Günde yaklaşık bin 500 hastanın tedavi hizmeti alabildiği hastanenin açılış töreninde konuşan Enver Yücel, ağız ve diş sağlığı sektöründe önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “Son teknoloji cihazlarla donatılan BAU Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, ülkemize armağanımız olduğu gibi sağlık turizminde de yer edinip dünyanın çeşitli ülkelerinden hastaları ağırlayacak” dedi.  

Hastanede nitelikli bilim insanlarını ve sağlık sektörünün önemli aktörlerini bir araya getirecek olmanın heyecanını da yaşadıklarını kaydeden Yücel, “Akademik uzman kadromuz her hastayla kendi yakınıymış gibi ilgilenecek. Çünkü eğitim de sağlık da etkili iletişim, özveri, emek ve empati ister” diye konuştu.- DİDEM SEYMEN