Eğitim Bakan Kılıç'tan İhlas Koleji'nin 3D eğitimine övgü

Bakan Kılıç'tan İhlas Koleji'nin 3D eğitimine övgü

20.06.2014 - 14:08 | Son Güncellenme:

İstanbul’da düzenlenen 9. Kariyer Zirvesi’ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, zirvenin fuar alanında kurulan İhlas Koleji standını ziyaret etti.

Bakan Kılıçtan İhlas Kolejinin 3D eğitimine övgü

Zirvede gençlere kariyerlerinin gelişimiyle ilgili bir konuşma yapan Kılıç daha sonra fuar alanına giderek stantları gezdi.

Haberin Devamı

İhlas Koleji’nin öncü okul olarak uygulamaya soktuğu 3D Eğitimin tanıtıldığı standa gelen Bakan Kılıç’a İhlas Koleji öğretmenleri tarafından bilgi verildi.

Stantda kurulan sistemde 3D gözlük ile İhlas Kolejinin öğrencilerine sunduğu eğitim içeriklerini izleyen Kılıç’a Bitlis Valisi Orhan Öztürk, İhlas Koleji yetkilileri ve davetliler de eşlik ettiler.

Uygulamalı olarak 3D eğitim materyallerini izleyerek bilgi alan Bakan Kılıç, sunumun ardından 3D eğitimin oldukça etkileyici ve güzel olduğunu dile getirerek, İhlas Koleji’nin eğitim alanında değerli çalışmalar yaptığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kendisine yardımcı olan öğretmenlere teşekkür eden Bakan Kılıç daha sonra fuar alanındaki gezisine devam ederek zirveye katılan gençlerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.