Eğitim Kedi Yavrusuna Ne Denir? Bulmaca Sorusunun Cevabı

Kedi Yavrusuna Ne Denir? Bulmaca Sorusunun Cevabı

19.05.2021 - 14:18 | Son Güncellenme:

Bulmaca çözmek herkes tarafından sevilen eğlenceli bir iştir. Hatta hem eğlenip hem öğrenebileceğiniz mükemmel bir hafta sonu etkinliği olabilir. Bulmaca severler, bulmaca sorularına daha fazla hakim olsa da yeni başlayanlar ya da ara sıra çözenler sorularda cevapsız kalabilir. Eğer kedi yavrusuna ne denir? Bulmaca sorusu ile karşılaştıysanız ve cevap arıyorsanız detayları ile derledik.

Kedi Yavrusuna Ne Denir Bulmaca Sorusunun Cevabı

 Kedi yavrusu, bulmaca soruları arasında yer alır. Bu soruya cevap verebilmek için önce cevap kutucuğunun kaç haneli olduğunu doğru saymak gerekir. Çünkü kedi yavrusu sorusunun birden fazla yanıtı vardır.

Haberin Devamı

 Kedi Yavrusuna Ne Denir?

 ​​​​Her şeyin olduğu gibi kedilerinde yavruları vardır. Bu yavru kedilere sadece kedi yavrusu denilebileceği gibi birden çok olan farklı isimlerle de hitap edilebilir. Kedi yavrusu denince akla gelen ilk isim eniktir. Enik haricinde manık ve kuzman gibi isimlerde verilmiştir.

 Bulmaca Sorusunun Cevabı 

 Kedi yavrusunun bulmaca da birden çok yanıtı vardır. Cevap kısmını doldururken harf sayısına ve çıkmış olan ipucu harflerine göre yazılabilir. Kedi yavrusu bulmaca cevapları şunlardır; enik, manık, kuzman, badi ve balak.