Eğitim 'Kement' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kement' Yanıtları

'Kement' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kement' Yanıtları

07.05.2021 - 01:19 | Son Güncellenme:

Bulmaca da kement sorusu sıkça sorulmaktadır. Özellikle bulmaca çözmeyi sevenlerin genel olarak karşılaştıkları sorulardan biri de kement olmaktadır. Çengel, kare, resimli birçok bulmaca çeşidinde kement sorusuna yer verilmektedir. Kement' bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada 'Kement' yanıtlarını merak edenler için harf sayısına göre derledik.

Kement Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Kement Yanıtları

Bulmaca birçok çeşidi bulunan bir tür kelime oyunudur. Bulmaca çözmek hafızasını kuvvetlendirmek, kelime dağarcığını geliştirmek isteyenler için mükemmel bir seçenektir. 

Haberin Devamı

 'Kement' Bulmaca Cevabı Nedir?

 Kement kelimesi bulmacalarda sıkça karşılaşılan sorular arasında yer alır. Bulmaca çözmenin mantığı olarak sorulan kelimenin anlamdaşı ile cevaplanmalıdır. Kement sorusunun bulmaca cevabı ise 4,5 ve 6 harfli olabilmektedir.

 Harf Harf Bulmacada 'Kement' Yanıtları?

 Kement sorusunun anlamdaşı olan farklı harf sayılarında kelimeler bulunmaktadır. Bu kelimelerin hepsi de kement sorusunun doğru cevabı olarak kabul edilmektedir. Bulmacada sorulan doğru karşılığı bulmak için ise harf sayısına bakmak gerekir. Kement sorusuna ayırılan cevap 4 harfli ise bola ya da laso olmalıdır. Cevap 5 harfli ise ukruk, 6 harfli ise hibale doğru cevap olmaktadır.