Eğitim Şehir'i öğrenciler şenlendirecek!

Şehir'i öğrenciler şenlendirecek!

22.05.2013 - 09:27 | Son Güncellenme:

Öğrenci kulüpleri ve öğrenci birliğinden gönüllü öğrencilerin hazırladığı bahar şenliği, 23-24 Mayıs tarihlerinde Altunizade’deki Batı Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Şehiri öğrenciler şenlendirecek

Öğrenci kulüplerinden ve öğrenci birliğinden gönüllü öğrencilerin oluşturduğu İstanbul Şehir Üniversitesi Bahar Şenliği Komitesi tarafından hazırlanan Şehir Şenlik ’13, 23-24 Mayıs tarihlerinde Batı Kampüsü’nde gerçekleşecek. Şehir Şenlik 13’ün tüm teknik organizasyonu ve hazırlığı öğrenci şenliklerinin ‘doğasına uygun olarak’ şenlik komitesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Öğrenciler hem eğlenecek hem de sahnede yer alacak

“Sahne Bizden” ve “İstanbul Lezzetleri” projeleri bu sene de şenliği iki ana konsepti olarak ön plana çıkıyor. “Sahne Bizden” için Türkiye’nin birçok farklı ilindeki üniversiteden başvurular değerlendirilerek öne çıkan yeteneklere şans tanınacak. Bu sayede Türkiye’nin en iyi üniversite müzik grupları Şehir Şenlik ’13'te starlara layık bir sahnede ŞEHİRLİLER için performanslarını sergileyecek. “İstanbul Lezzetleri” ile de İstanbul’da yüzyıllardan beri oluşan geleneksel damak tadının yanı sıra popüler lezzetler bir araya gelecek. Medyada sıkça gördüğümüz ünlü lezzet mekanları da bu etkinlikte yer alacak. Tüm bunların yanı sıra, karaoke, guitar hero, şişme oyunlar, macera küpü, yaz sineması, 5D sinema tırı, laser tag gibi onlarca etkinlik şenlik boyunca devam edecek. Bu yıl Şenlik organizasyonu sadece iki günle sınırlandırılmadı, etkinliklerin birkaç haftalık süreye yayılması planlandı.