Ekonomi 1000 Mbps internet memnuniyeti uçurdu

1000 Mbps internet memnuniyeti uçurdu

16.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk Telekom, yaygın fiber ağı ile sağladığı 1000 Mbps’e varan yüksek hızlar sayesinde son üç yılın en iyi müşteri memnuniyetine ulaştı. Bağımsız araştırma şirketi Ipsos’un gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Türk Telekom, son üç yılın en yüksek müşteri deneyimi memnuniyet performansına ulaştı.

1000 Mbps internet memnuniyeti uçurdu

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme misyonuyla hareket ederken, müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı amaçladıklarını belirterek, “Ülkemizin her köşesinde yüksek hız sağlama amacıyla yürüttüğümüz fiber altyapı çalışmalarımız ve yatırımlarımız ile farklı alanlarda sunduğumuz ürün ve hizmetler, müşteri memnuniyeti konusunda olumlu göstergelere dönüşüyor.  En fazla memnuniyet artışı ise 70,5 ile fiber müşterilerimizde görüldü. FTTH Council tarafından 2023 Nisan ayında yayımlanan rapor Türkiye’nin 15,7 milyon FTTH/B hane erişimi ile Fransa ve İspanya’nın ardından Avrupa’da 3. sırada yer aldığını ortaya koydu” dedi.

Haberin Devamı

Ödüle layık görüldü

Türk Telekom’un müşterileri ilişkilerindeki çözüm odaklı yaklaşımı ödülle karşılık buldu. Şirketin ‘Dönüşüm yolunun sonundaki ışık: Az Arız, Bol Memnuniyet’ projesi Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Baykuş Ödülleri’nde ‘Memnun Baykuş’ ödülüne layık görüldü.