Ekonomi 170 yıllık tarihini sergiyle kutladı

170 yıllık tarihini sergiyle kutladı

22.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dikiş makinesi üreticisi Singer, bu yıl 170. yaşını İstanbul’da Rahmi M. Koç Müzesi’nde açtığı özel bir sergiyle kutluyor.

170 yıllık tarihini sergiyle kutladı

EKONOMİ SERVİSİ - Singer’in iki asra yakın tarihi boyunca tanıklık ettiği önemli dönüm noktalarını her biri özel bir hayat hikayesine dokunan makine ve belgelerle anlattığı ‘Singer 170. Yıl Sergisi’ Rahmi M. Koç Müzesi’nde 16 Aralık itibarıyla ziyarete açıldı. Yurt dışından ve Anadolu’nun farklı bölgelerinden toplanan, şahsi koleksiyonlardan temin edilen makineler, kıymetli belge ve materyaller bu sergiyle ilk kez gün yüzüne çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, “Dünya dikiş makinesi sektöründe lider konumda olan Singer, 170 yıllık geçmişi ile sadece moda ve dikiş sektöründe değil, belki de tüm dünya markaları arasında çok özel bir yere sahip. Singer Türkiye olarak markamızın tarihinde bir ilke imza atarak her biri özel hayat hikayelerine ve tarihte özel anlara dokunan makine ve materyalleri toplayarak benzersiz bir sergi hayata geçirdik. Kuruluşumuzdan bu yana markamızı tarihi olaylarla anlattığımız bir belgesel hazırladık” dedi.