Ekonomi Bakan Nebati ve Bakan Kirişçi sosyal medyadan duyurdu: Sıfır faizli kredi imkanı!

Bakan Nebati ve Bakan Kirişçi sosyal medyadan duyurdu: Sıfır faizli kredi imkanı!

18.08.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yeni kredi paketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Nebati ve Bakan Kirişçi sosyal medyadan duyurdu: Sıfır faizli kredi imkanı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Enerji girdi fiyatlarının üreticimiz üzerindeki yükünün bilincindeyiz. Çiftçimizin maliyeti, tarladaki enflasyona, tarladaki enflasyon ise sofraya yansıyor. Tarladan tüketiciye uzanan bu süreçte önemli bir destek devreye giriyor.

Haberin Devamı

SIFIR FAİZLİ KREDİ DEVREYE ALINDI

Tarımsal sulama birliklerimiz ve tarımsal üreticilerimizin kullandıkları tarımsal elektrik bedelinin tamamı, 10 milyon TL'ye kadar, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatifleri ile kullandırılabilecek şekilde, sıfır faizli kredi kapsamına alındı. Çiftçimizin, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı olsun.

TAMAMI 10 MİLYON LİRA!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tarımsal sulama birliklerimiz ve tarımsal üreticilerimizin kullandıkları tarımsal elektrik bedelinin tamamı 10 milyon TL'ye kadar T.C Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla kullandırılabilecek şekilde sıfır faizli kredi kapsamına alındı"

Haberin Devamı

Bakan Nebati ve Bakan Kirişçi sosyal medyadan duyurdu: Sıfır faizli kredi imkanı