Ekonomi Bursa Textile Show’a 70 ülkeden ziyaretçi

Bursa Textile Show’a 70 ülkeden ziyaretçi

10.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’de tekstil sektörünün en önemli buluşmalarından olan Bursa Textile Show Fuarı sektörün dış ticaret hacmine güç katmayı sürdürüyor.

Bursa Textile Show’a 70 ülkeden ziyaretçi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde KFA Fuarcılık organizasyonuyla 5-7 Eylül 2023 tarihleri arasında 180’e yakın firmanın katılımıyla düzenlenen fuarı yaklaşık 70 ülkeden alıcının ziyaret etti. Fuarı yerli ve yabancı 7 bini aşkın iş profesyoneli ziyaret ederken, fuar boyunca moda endüstrisinde önemli bir deneyime sahip olan WGSN Mindset Direktörü Kim Mannino WGSN sonbahar kış 24-25 Kumaş Trendleri, AIT Yapay Zeka Geliştiricisi Çilem Afacan moda ve tekstil endüstrisindeki dijital dönüşüm, Lenzing Türkiye İş Geliştirme Bölüm Müdürü İlkşen Dedeoğlu Demiray tekstilde sürdürülebilirlik için çözüm önerileri ile Türk Patent Endüstrisinden Gayrimenkul Uzmanlık Asistanı Muhammet Tunça tasarım tescil süreçleri konularında seminer gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, “Bursa Textile Show Fuarı’mızın amacı sektör temsilcilerimizin dünyaya açılmasını sağlamak. Fuarda yapılan iş görüşmelerin önümüzdeki dönemde ihracata daha fazla yansıyacağına inanıyorum” dedi.