Ekonomi Devlet Bakan Çağlayan tekstilcileri fişledi

Devlet Bakan Çağlayan tekstilcileri fişledi

06.12.2009 - 00:04 | Son Güncellenme:

Ağustos ayında düzenlenen İstanbul Fashion Days etkinliğine katılmayan şirketleri 'tek tek fişlediğini' söyleyen Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, "Buraya katılmayanların eline hiçbir şey geçmez. Bu yıl İpekyol'undan Collezione'ye, Koton'undan Roman'ına herkesi İstanbul Fashion Week'te görmek istiyorum" dedi

Devlet Bakan Çağlayan tekstilcileri fişledi

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İTKİB) ve Moda Tasarımcıları Derneği işbirliğiyle ikincisi gerçekleştirilecek olan İstanbul Fashion Week'in (IFW) tanıtım toplantısına katılan dış ticaretten sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'deki tüm testil ve konfeksiyon markalarını bu organizasyona davet ederek, birlik çağrısında bulundu.
Çağlayan, toplantıya katılan ünlü modacılar Ayşe Ege ve Atıl Kutoğlu'ndan bu organizasyona fiilen destek vermeleri için söz istedi. İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Tanrıverdi, IFW'nin dünya moda haftaları takvimi ve anlayışı paralelinde 3-6 Şubat 2010 tarihleri arasında Santral İstanbul'da düzenleneceğini söyledi.
IFW'yi uluslararası bir organizasyon haline getirmeyi istediklerini belirten Tanrıverdi, "Uluslararası bir organizasyon firmasıyla görüşmelerimiz sürüyor, ağustostan itibaren uluslararası bir moda fuarı yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Bakan kimleri fişledi?
Beymen
Vakko
Network
İpekyol
Damat
Yargıcı
Mudo
Roman

Ağustosta kimler vardı?
Sunset
Avva
Koton
BNG
Gizza
Q
Pierre Cardin Mavi Jeans (stant açtı)