Ekonomi DHL Express'ten KOBİ’lere özel paket

DHL Express'ten KOBİ’lere özel paket

22.05.2013 - 15:32 | Son Güncellenme:

DHL Express, Türkiye’de hızla büyüyen ve istihdamın önemli kısmını yüklenen KOBİ’lere özel bir paket hazırladı.

DHL Expressten KOBİ’lere özel paket

“Türkiye’deki KOBİ’lerin, özellikle hızlı büyüyen ekonomiler başta olmak üzere, dünyanın geri kalanına ihracatını daha da kolaylaştıracağız. Türkiye’den ihracat, dünyanın en hızlı, en güvenli ve en uluslararası ağı sayesinde hiç bu kadar kolay olmamıştı” dedi.

Haberin Devamı

DHL Expressten KOBİ’lere özel paket
DHL Express’in yeni hedef ve projelerinin tanıtımının yapıldığı basın toplantısında konuşan DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Markus Reckling, “Türkiye’ye gelmekten çok mutluyum. Beni burada dinamik bir ekip ve ekonomi karşıladı. Yeni projeler üzerine heyecanla çalışıyoruz. Bunlardan biri de “DHL Express Mikro İhracat” hizmetimize entegre olarak çalışan ve ihracatı neredeyse Türkiye sınırları içindeymiş gibi kolaylaştıran yeni özel “KOBİ Express” masamız. Türk ekonomisinin kahramanlarına yönelik hizmetimiz KOBİ Express ile KOBİ’lerin uluslararası pazarlara daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız. Ayrıca, düzenleyeceğimiz seminerlerle de KOBİ’lere, ihtiyaçları olan bilgiye erişmelerini sağlayarak ihracat kapılarını aralayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Reckling, her türlü soru ve ihtiyaçlarında yanlarında olabilmek için KOBİ’lere özel, 7/24 ulaşılabilen telefon hattını da hizmete soktuklarını belirterek, “KOBİ’lerimiz 444 00 40’ı arayarak KOBİ Express’ten ihtiyaç duydukları bilgiye istedikleri anda ulaşabilecekler. Profesyonel müşteri temsilcilerimizle, yurt dışına açılmış ya da açılma konusunda bilgi edinmek isteyen KOBİ’lerimize, tekstil, otomotiv, sağlık ve teknoloji gibi farklı sektörlere özel kılavuzlar sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Ayrıca, sektörlere özel olarak sunduğumuz paketleme malzemeleri ile de gönderileri, varış noktasına güven içerisinde ulaşabilecek” diye konuştu.