Ekonomi Dumankaya ‘pas geç’iyor

Dumankaya ‘pas geç’iyor

04.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.

Dumankaya ‘pas geç’iyor

2016 yılını pas geçen kampanya ile daire sahibi olmak isteyenler ceplerinden hiçbir ek bedel çıkmadan ödemelerini bir yıl erteleyebilecek. Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın Al Mazaya işbirliği ile Maltepe’de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi daire seçeneklerinde fiyatlar 385 bin liradan başlıyor. Spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik bir proje olarak tasarlanan ve Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen hi-Fit projesinde fiyatlar 155 bin liradan başlarken, Flex Office Bahçeşehir’de 175 bin liradan başlayan fiyatllar uygulanıyor.

Sancaktepe’de yükselen, az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği, geniş metrekareli evleri, projenin yüzde 70’ini kapsayan yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam alanı sunan Mozaik projesinde ise 179 bin liradan başlayan fiyatlara ev sahibi olmak mümkün.