Ekonomi Eczacıbaşı arazisinde yeni proje yapacak

Eczacıbaşı arazisinde yeni proje yapacak

12.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eczacıbaşı Holding ile hasılat paylaşımı yöntemiyle anlaşan Artaş Holding, İstanbul’da Vadistanbul’un devamı niteliğinde geliştireceği proje için kolları sıvadı.

Eczacıbaşı arazisinde yeni proje yapacak

Daha önce örnek sanayi dönüşümüyle Ayazağa - Cendere bölgesindeki Evyap arazisi üzerinde projesi Vadistanbul’u hayata geçiren Artaş Holding, yine aynı bölgede Eczacıbaşı Holding arazisinde yeni projesini konumlandıracak. Avrupa Konutları markasıyla tanınan şirket, Cendere Vadisi’nde de projeler geliştirdi.

Haberin Devamı

İmzalanan bu anlaşma kapsamında Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait Ayazağa - Cendere bölgesindeki 75 bin 370 metrekare büyüklüğe sahip arsa ile birlikte, toplamda yaklaşık 350 bin metrekarelik alanda yapılacak proje, Artaş Holding imzası taşıyacak.

Anlaşma, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı tarafından imzalandı. Ayrıca imza töreninde Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan Çetinsaya, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Çetinsaya, Artaş İnşaat Genel Müdürü Yener Yıldırım, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Holding CEO’su Atalay Gümrah ve Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme Müdürü Uğur Karahan da hazır bulundu.