Ekonomi Esenyurt’ta ortak oldular

Esenyurt’ta ortak oldular

16.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Özyurtlar İnşaat, İstanbul Esenyurt odaklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Bölgenin önemli taahhüt şirketlerinden Bahaş Holding ile ortak olarak hayata geçirilecek ‘Meydan Ardıçlı’ projesinin toplam maliyeti 545 milyon lira olacak.

Esenyurt’ta ortak oldular

67 bin metrekare alan üzerinde 230 bin metrekare kapalı alanda inşa edilecek projede 27 blok yer alacak. Projede konut ve alışveriş merkezinin yanı sıra kamuya açık 2 de meydan yer alacak. 2019’un son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projede 1683 konut ve 121 ticari ünite bulunacak.

Haberin Devamı

3 bin TL’den satılıyor

Bugüne kadar 15 bin konut hayata geçirdiklerini anlatan Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, araziyi satın aldıkları için bölgede rekabetçi fiyatlarla satış yaptıklarını dile getirdi. Ayrıca Özyurt, projeyle birlikte kamuya açık olacak meydanlarla tüm Esenyurt-Bahçeşehir bölgesinin değerine de değer katacaklarını ifade etti. Özyurt, “Bölge çok gelişti, bizim de bu gelişmede payımız oluyor... Projede metrekare satış fiyatları 3-4 bin lira arasında. Ortalama fiyat 3 bin 700 lira. 1.5 ay önce başladığımız ön satışlarda projenin yüzde 20’sini sattık. İsteyene şirket bünyesinde 60 aya kadar vade de yapıyoruz” dedi.
Projede, peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. 15 Ekim’e kadar sürecek kampanyada kişiye özel ödeme planları da var.

Haberin Devamı

‘Metro geçiyor’

Projenin bulunduğu konuma dikkat çeken Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır ise Meydan Ardıçlı projesi içinden metronun geçtiğini kaydetti. Bahadır, “Doğan Araslı Bulvarı’nda bulunan, sosyal yaşamın hareketli olduğu bu bölgede Meydan Ardıçlı projesinde ev sahipleri hayatın dinamik temposunu yaşarken, aynı zamanda evlerinden uzaklaşmadan günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Meydan Ardıçlı projemizin kalbi olarak görülen meydanlar, kamuya açık yapısıyla sosyal hayatı daha da zenginleştirecek. Projemiz hem geniş ailelere, hem de daha küçük ailelere hitap ediyor” dedi.