Ekonomi ‘Furniture’ ile mobilya sektörü dünyaya açıldı

‘Furniture’ ile mobilya sektörü dünyaya açıldı

15.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden firmaları aynı çatı altında buluşturan İstanbul Mobilya Fuarı (Furniture İstanbul) 7-12 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlendi. Fuarı, yerli ve yabancı 59 bin 64 kişi ziyaret etti. Fuarı; İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanısıra, sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 84 ülkeden 4 bin 348 alıcı ziyaret etti.

‘Furniture’ ile mobilya sektörü dünyaya açıldı

Modern, klasik ve modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara ve bahçe mobilyalarına kadar her türlü ihtiyaca yanıt verecek ürünlerin sergilendiği fuarı, 4 bin 348’i yabancı olmak üzere 59 bin 64 kişi ziyaret etti. Fuarda, Bellona, Bambi, Yataş, İstikbal, Alfemo, Enza Home, Bretz, Merinos, Fatih Kıral, İpek, Kilim, Yatsan, Teleset, İşbir, Mondi, Tepe Home, İdaş, Buka, Novussi, Rengarenk, Almila, Kupa Genç Odası, Saloni, Loda, HKM Comfort, Leta Sandalye, Arno Home, Ladin, Cardin Concept ve ABC Mobilya’nın da aralarında bulunduğu 300 marka yer aldı. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, şöyle konuştu:

84 ülkeden ziyaretçi

“Her açıdan oldukça başarılı bir fuara imza attığımızı düşünüyorum. Furniture İstanbul, Türk mobilyasının tasarım ve fonksiyonellik yönünden üstünlüğünü sergileme konusunda önemli bir rol üstlenerek Türk Mobilya devlerini aynı çatı altında toplamayı başardı.”

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel de fuara 84 ülkeden ziyaretçi ve alım heyetinin katıldığını belirtti.

Haberin Devamı