Ekonomi Güngör Uras anıldı

Güngör Uras anıldı

20.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet gazetesinde uzun yıllar ekonomi yazarlığı yapan ve üç yıl önce, 19 Ağustos 2018’de vefat eden Güngör Uras, dün Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Güngör Uras anıldı

EKONOMİ SERVİSİ - Anma törenine Güngör Uras’ın eşi Nuran Uras ile kızı Elif Uras başta olmak üzere ekonomi yazarları Ege Cansen, Servet Yıldırım, Hakan Güldağ ve Vahap Munyar, Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç, Turkishbank Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Özyol, Portakal Sanat ve Kültür Evi’nin sahibi Raffi Portakal, Akfen Holding Kurumsal İletişim Müdürü Ünsal Ereke ve Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Mustafa Kemal Çolak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda seveni ve okuru katıldı.

Haberin Devamı

Törende, Uras’ın karmaşık ekonomi konularını halka basitçe aktaran üslubuyla okurların gönlünde taht kurduğu anlatıldı. Milliyet’in yanı sıra Dünya’da da köşe yazarlığı yapan Güngör Uras için yakın zamanda çıkarılan kitap da törende tanıtıldı. Türkiye’nin önde gelen akademisyen, yazar ve çizerlerini bir araya getiren Güngör Uras’a Saygı Kitabı-Ayşe Teyze’nin İzinde’ye Dünya gazetesinin adreslerinden ulaşılabiliyor.