Ekonomi İnternetle Güçlü KOBİ semineri Adana'da

İnternetle Güçlü KOBİ semineri Adana'da

27.01.2016 - 17:49 | Son Güncellenme:

42 farklı ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye Merkezi IAB Türkiye tarafından yürütülen “İnternetle Güçlü KOBİ” seminer dizisinin dördüncüsü, 3 Şubat 2016’da Adana’da, Adana Ticaret Odası’nda düzenlenecek.

İnternetle Güçlü KOBİ semineri Adanada

IAB Türkiye’nin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin interneti daha verimli kullanması için geliştirdiği re-KOBİ (Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu kapsamında yapılan seminerlere katılım ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Adana Ticaret Odası’nda 3 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ve seminer sponsorluğunu Demirören Medya’nın üstlendiği “İnternetle Güçlü KOBİ Semineri”nde, internetin gelişimi, iş hayatına ve reklamcılığa getirdiği yenilikler ile sunduğu imkânlar anlatılacak. Türkiye’nin Dijital Fotoğrafı, Dijital Medyada Reklam ve Medya Planlaması, Video Reklamcılığı gibi konuların yer alacağı seminerin son bölümünde ise başarı hikâyeleri paylaşılacak. Ayrıca, IAB Türkiye’nin KOBİ’lere yönelik uzaktan eğitim platformu olarak tasarladığı re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu ile ilgili bilgiler verilecek.

re- KOBİ Eğitimi Seminer Katılımcılarına Ücretsiz Sağlanıyor

Seminer katılımcılarına ücretsiz olarak açılan re-KOBİ Eğitim Platformu küçük ve orta ölçekli işletmelerin internetin imkânlarını kullanarak markalaşmasına, ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü arttırmasına katkı sağlıyor. Ogilvy, Local Time, Waytosay ve WebTV tarafından desteklenen eğitim programı internet üzerinden yayınlanan 12 adet videodan oluşuyor. İlki Haziran-Temmuz 2015, ikincisi ise Kasım-Aralık 2015 dönemlerinde açılan 6 haftalık eğitimlerde şu ana kadar 61 kişi eğitimi tamamlayarak katılım belgesi aldı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar Kocaeli, Ankara ve Bursa’da gerçekleştirilen “İnternetle Güçlü KOBİ” Seminerlerinin İzmir, Denizli, Eskişehir, Gaziantep ve Konya ile devam etmesi planlanıyor.