Ekonomi ‘Kazan kazan’la ciroyu 3’e katladı

‘Kazan kazan’la ciroyu 3’e katladı

06.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Emlak Konut güvencesiyle Siyahkalem tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY projesi, 2015 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiği 13,8 milyon liralık ciroyu bu yıl aynı dönemde 40,6 milyon liraya çıkarttı.

‘Kazan kazan’la ciroyu 3’e katladı

Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, ciro artışına dikkat çekerek, “Yavuz Sultan Selim Köprüsü kadar, bizim bankalarla yaptığımız özel anlaşmalar ile ortaya çıkarttığımız ‘kazan kazan’ formülü de gayrimenkul sektörü açısından durgun olan Ağustos ayını çok verimli geçirmemizi sağladı” dedi.
Kahraman, satışta uyguladıkları formülü ise şöyle açıkladı: “Bu formülle, hem alıcı, hem banka hem de firma kazanıyor. Kurduğumuz modeli hayata geçirmek için çok emek sarfettik. Anlaşmalı bankaların, sistemleri buna uygun hale getirildi. Bu süreçte Emlak Konut GYO’dan da önemli destek aldık. Bu sistem kapsamında, her alıcının kendi nakit akışı ve ödeme gücüne uygun birbirinden farklı 15 ayrı ödeme seçeneği sunuyoruz. Bu ödeme planları arasından en çok tercih edilenler yüzde 25 peşin yüzde 75 banka konut finansmanı ve yine yüzde 1 peşin yüzde 75 banka konut finansmanı yüzde 24 ( Ekim 2017 ödeme) seçenekleri oldu.”