Ekonomi Mobilya fuarına Boydak imzası

Mobilya fuarına Boydak imzası

07.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin önde gelen mobilya firmaları 7-12 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de yapılacak Furniture İstanbul’da (İstanbul Mobilya Fuarı) yeni ürünleriyle ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Boydak Holding de İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla fuardaki yerini alacak.

Mobilya fuarına Boydak imzası

Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, fuarda katılımcılara sürprizleri olacağını belirterek, “2018 yılında da öncü rolümüzü üstlenerek bir evin ihtiyacı olan bütün mobilya ürünlerini her kesimin beğenisine sunacağız” dedi.
Ocak, 2017 yılını rekorlar kırarak geride bıraktıklarını vurgulayarak, “Özellikle devletimizin yaptığı politikalar son derece etkili oldu ve önümüzü açtı. Şubat ayında başlayan KDV indirimi mobilya satışına ciddi bir ivme kazandırdı, vergi kaybının da önüne geçti. Ayrıca ciddi anlamda ek istihdam oluştu. Bu verimlilik 2018 için de şevkimizi artırırken, yepyeni kreasyonlar oluşturmamıza neden oldu. Destek veren başta devlet büyüklerimiz olmak üzere tüm sektör temsilcilerine teşekkür ederiz. Şimdi bu fuarda çok daha yenilikçi modellerimizle ziyaretçilerimizin karşısına çıkacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı