Ekonomi Mustafa Selim Yaşar’a son veda

Mustafa Selim Yaşar’a son veda

07.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tatil için çıktığı Dubai’de koronavirüs nedeniyle vefat eden Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı, sanayici iş insanı Mustafa Selim Yaşar, son yolculuğuna uğurlandı. Yaşar, İzmir Karşıyaka’daki Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Soğukkuyu Kabristanı’nda toprağa verildi.

Mustafa Selim Yaşar’a son veda

İZMİR Milliyet - Törene Yaşar’ın oğlu Durmuş Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Gökoğlu ve Cengiz Erol, yöneticiler, genel müdürler, şirket çalışanları, iş, siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Haberin Devamı

İlk tören DYO ’da

Yaşar için ilk tören Yaşar Topluluğu’nun ilk şirketi DYO Boya Fabrikaları’nın Çiğli kampüsünde yapıldı. Programda konuşan Feyhan Yaşar, “Kardeşim Selim, hep bana emanetti. Selim’i ruhen yaşatacağız. Kardeş candır, o hep yaşayacak” dedi. İdil Yiğitbaşı da, şunları dile getirdi:

“Kendisi çok cesur, cana yakın, araştırmacı ve girişimci bir insandı. Herkese karşı hoşgörülü ve yardımseverdi. İyi bir iş adamı olmasının yanında, iyi bir evlat, kardeş, baba, arkadaş olarak onu hep hatırlayacağız.”

Mustafa Selim Yaşar’ı kaybetmenin çok erken ve zamansız olduğunu belirten Ahmet Yiğitbaşı, “Yenilikçi, geleceği öngörebilen ve vizyoner özelliklere sahipti. Üniversitemizin Ar-Ge projeleriyle girişimcilik projelerine destekler vermişti” diye konuştu. Mehmet Aktaş ise, “Yaşar Topluluğu çalışanları olarak ideallerini yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadesini kullandı.