Ekonomi Seramik buluşmasına yeni tasarımlar

Seramik buluşmasına yeni tasarımlar

28.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, 6-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Seramik buluşmasına yeni tasarımlar

Sektörün önde gelen markalarından NG Kütahya Seramik de bu buluşmada yeni nesil tasarımlarıyla yer alacağını duyurdu.

Haberin Devamı

ABD, Kanada, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Hindistan ve Rusya’nın da aralarında olduğu 130 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçinin fuara gelmesi bekleniyor. NG Kütahya Seramik’ten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“NG Kütahya Seramik’te bu büyük buluşmada, endüstri 4.0 fabrikasında ürettiği, teknoloji ve estetiğin harmanlandığı koleksiyonlarını sergileyecek. NG Kütahya Seramik’in en yeni koleksiyonları arasında 3DS, Stardust ve Soft Matt dikkat çekiyor. Bu koleksiyonlar, DDG teknolojisi sayesinde seramik yüzeylere üç boyutlu, ışıltılı ve ipeksi dokular kazandırıyor.

NG Kütahya Seramik’in bu koleksiyonları, hem ev hem de iş yerleri için seçenekler sunuyor. Özellikle 3DS koleksiyonu, salon, yatak odası, banyo gibi farklı mekanlarda kullanılabiliyor. Stardust Effect koleksiyonu ise otel, restoran, kafe gibi yerlerde şık ve gösterişli bir atmosfer yaratıyor. Soft Matt koleksiyonu da spa, hamam, sauna gibi yerlerde rahatlatıcı ve huzurlu bir ortam sağlıyor.”