Ekonomi ‘Sevimli dostlar’ için destek yapay zekadan

‘Sevimli dostlar’ için destek yapay zekadan

07.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ebeveyn ve çocuk danışmanlığı alanında hizmet veren Türkiye merkezli Kidolog, evcil hayvanlar ve sahipleri için gerçekleştirdiği yeni satın almayla ailenin tüm bileşenlerinin ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi hedeflediğini duyurdu.

‘Sevimli dostlar’ için destek yapay zekadan

Köpek gezdirici: ODTÜ’lü gençlerle birlikte geliştirildiği kaydedilen PatiWe hakkında bir açıklama yapan Kidolog Kurucu Ortağı ve CEO’su Eray Uğurelli, “PatiWe ile evcil hayvan sahipleri seyahatteyken ya da ofiste çalışırken, GPS takibi sayesinde anlık olarak minik dostlarının nerede ve nasıl olduğundan haberdar olabiliyor” dedi.

Haberin Devamı

Açıklamada ayrıca, “Yapay zeka desteği ile birlikte dünyadaki ilk pet uygulaması olan PatiWe, veterinerlerden 7/24 online danışmanlık imkanı sağlıyor. Köpek eğitimini kolaylaştıran uygulama sayesinde kullanıcılar, bu alanda profesyonel eğitimler de alabiliyor. Ayrıca platform üzerinden gerekli belgeleriyle kayıt olduktan sonra köpek gezdiricisi olabilen herkes, hangi tür ve cins köpekleri tercih ettiği ile ilgili filtreleme yapma şansına da sahip” denildi.