Ekonomi Shopping Fest için tezgâhtar oldular

Shopping Fest için tezgâhtar oldular

09.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Shopping Fest (İSF), Mall of İstanbul’da önceki gece düzenlenen ‘gong töreni’ ile başladı.

Shopping Fest için tezgâhtar oldular

Şov grubu Alice in Wonderland gösterileri ve Ajda Pekkan konseri ile başlayan açılışta perakende markalarının patronları kendi mağazalarında birebir satış yaptı.
Satış yapan patronlar arasında yer alan isimler şöyle:
“Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Roman Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, Flo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, LC Waikiki Başkanı Vahap Küçük, Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli, DeFacto Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ateş ve İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın.”
1 TL’ye ayakkabı
Gecede, Mall of İstanbul’da yer alan markalar büyük açılışa özel ‘efsane indirim’ ile stoklarla sınırlı olan yüzlerce ürün özel fiyatlardan satışa sunuldu. Efsane indirim kapsamında Flo, 1 TL’ye ayakkabı satarken, 5 TL’ye satılan 500 adet Twigy terlik 2 saatte tükendi. Ramsey ise 19 TL’ye gömlek sattı. Hüseyin Doğan, 200 gömleğin 10 dakikada tükendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Uzun kuyruklar oluştu
Patronları kasada ve satışta gören ziyaretçiler indirimli özel ürünler için uzun kuyruklar oluşturdu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar da perakendenin patronlarıyla birlikte tezgahın arkasına geçti.