Ekonomi Sinpaş, projesini yeni normale göre tasarladı

Sinpaş, projesini yeni normale göre tasarladı

20.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir giriş yaptığını açıkladı. Şirket, yaklaşık 2.2 milyar hasılat beklenen yeni projesi Sinpaş Koru Aura ile pandemiyle birlikte değişen konut taleplerini dikkate alarak tasarım yaptı.

Sinpaş, projesini yeni normale göre tasarladı

İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu olarak konumlanan Sinpaş Koru Aura, 530 konut ve beş bloktan oluşuyor. 2024 yılında teslim edilmesi planlanan projede 2+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 2021’i başarıyla geride bıraktıklarını ifade eden Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, "Hedeflerimizi büyük ölçüde tutturarak yılı kapattık. 2022’de Koru Aura, Flatofis Finans Şehir, Boulevard Finansşehir, Sefaköy'de Boulevard Sefaköy, Sancaktepe’de Metrolife Premium, Koru Paşaköy Villa, Kurtköy ticari projemiz, Ankara'da 360 konutluk Boulevard Çankaya projemiz olmak üzere 7 yeni proje satışına başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

İstenirse home ofis ya da e-okul

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura hakkında şu bilgileri verdi:
“Yeni projelerimizi, pandemi sonrası yaşam alışkanlıklarına, yeni normalin ihtiyaçlarına ve teknolojik gelişmelere göre şekillendirdik. Koru Aura projesi, artık daha çok vakit geçirdiğimiz ev yaşamımızda istendiğinde home ofis istendiğinde e-okul ortamlarını kişiye özel yaşam alanlarıyla sunan, çok özel bir proje.”
Projenin büyük ev tercih edenlere ve geniş aile yaşamına uygun tasarımıyla öne çıktığı ifade edildi.