Ekonomi WhatsApp’tan kırtasiye siparişi!

WhatsApp’tan kırtasiye siparişi!

08.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, kırtasiye ürünlerinde cirolarının geçen yıla oranla yüzde 40 artış gösterdiğini bildirdi. Düzenlediği basın toplantısında, çocuklar için kırtasiye ürünlerine ayrı önem verdiklerini ifade eden  Ergin, her yıl olduğu gibi yakın zamanda başlayacak yeni eğitim - öğretim yılı için  tüm ihtiyaçların karşılanacağı keyifli bir alışveriş ortamı sunacaklarını kaydetti.

WhatsApp’tan kırtasiye siparişi

Türkiye’de 17 milyon öğrencinin eğitim gördüğünü, sadece kırtasiye ürünlerinin değil, bağlantılı birçok sektörün doğrudan etkilendiğini dile getiren Ergin şunları söyledi:

Haberin Devamı

“3 bin adet okula dönüş kırtasiye ürünü satıyoruz. Tüketicilerimize metrekare olarak en fazla alanı bizler sunuyoruz.

5 milyarlık pazar

Ürün yelpazemizi ise Ege Üniversitesi tarafından onaylanan ve akredite laboratuvarlarda testten geçen ürünlerden oluşturuyoruz. Hijyenin yanı sıra hesaplı olması adına birçok alternatifi tüketicilerimize ulaştırıyoruz.”
CarrefourSA Gıda Dışı Kategori Direktörü Gökhan Kaplan da okul ürünleri pazarının yaklaşık 5 milyar lira civarında olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Müşterilerimize keyifli alışveriş yapabilecekleri, kaliteli ürünleri en uygun fiyata satın alacakları imkanlar sunuyoruz. İletişim açısından da WhatsApp üzerinden sipariş alma dönemini başlatıyoruz. Bu hizmetimizle veliler, okuldan verilen kırtasiye listesini bizimle paylaşarak tüm ürünleri 24 saat içinde alabilecek. Böylece hem vakitten kazandıracağız hem de güvenilir ve avantajlı fiyatlarla tasarruflu okul alışverişi yaptırmış olacağız.”

Haberin Devamı