Ekonomi Yeni nesil deneyim alanı: ‘İş Mekan’

Yeni nesil deneyim alanı: ‘İş Mekan’

19.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye İş Bankası da grup bünyesindeki iştirakleriyle birlikte dijitalde dokunduğu müşterileriyle fiziksel ortamda da temas edip farklı bir deneyim yaşatmak üzere yeni nesil deneyim alanı olan İş Mekan’ın ilkini Nişantaşı’nda hayata geçirdi.

Yeni nesil deneyim alanı: ‘İş Mekan’

Global deneyim tasarım ajansı I-AM’in katkılarıyla hizmete sunulan İş Mekan’ın açılışı, İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ve I-AM Kurucu Direktörü Emre Kuzlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

İş Mekan’da İş Bankası Nişantaşı Şubesi’nin yanı sıra İş Bankası Kültür Yayınları’nın bir köşesi, İş Bankası’nın online alışveriş platformu Pazarama’nın ilk fiziksel satış noktası ile Coffee Department iş birliğiyle oluşturulan kafe bulunuyor.

Etkinlik ve toplantı

Banka iştiraki İşmer tarafından yönetilecek kiralanabilir toplantı odaları ve çalışma alanlarıyla iş hayatına dokunan, etkinlik alanlarıyla aktivitelere ev sahipliği yapacak olan İş Mekan’da ayrıca İş Bankası çalışanlarının hafta içi mesai saatlerinde kullanabileceği MaxiOfis’ler yer alıyor.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, “Sadece bankacılık işlemleri için değil kitap okumak, satranç oynamak ya da uzaktan çalışmak isteyenlerin yararlanabileceği, gelenlerin arkadaşlarıyla birlikte kahve içebileceği bir mekan tasarlamak istedik. Etkileşimi artıran, etkinlikler düzenlenen, iş ortaklarımızın, girişimcilerimizin ofis gibi kullanabileceği, herkesin burayı buluşma adresi olarak verebileceği; Pazarama gibi dijital markalarımızın fiziksel olarak da görülebildiği yer olmasını arzu ettik” dedi.