Ekonomi Züchex 5 Eylül'de kapılarını açıyor

Züchex 5 Eylül'de kapılarını açıyor

28.08.2012 - 18:15 | Son Güncellenme:

23’üncü Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 05-09 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Züchex 5 Eylülde kapılarını açıyor

23. Züchex’e 700 firmanın katılımıyla 60 bin ziyaretçi bekleniyor… Geçtiğimiz yıl 32 bin kişinin ziyaret ettiği fuara bu yıl Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan,Şili, Rusya Federasyonu, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan’dan gelecek olan alım heyetleri iştirakiyle 60 bin ziyaretçi bekleniyor.

Firmaların fuara özel olarak hazırladığı koleksiyonların, 10 binlerce ev eşyası ve ev gereçlerinin ilk defa görücüye çıkacağı Züchex’te katılımcılar, kendilerine sunulan özel olanaklar ve kampanyalarla karlı anlaşmalara imza atacak.

Haberin Devamı

Züchex’e Ekonomi Bakanlığı’ndan destek

Yaklaşık 700 firmanın katılacağı Züchex’te, ihracatın artması ve ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesi amacıyla çeşitli araştırmalarda bulunan Ekonomi Bakanlığı’ndan da destek geldi. Türk ekonomisine 2 milyar dolarlık katkı sağlayan fuara Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) desteği ve İhracatçılar Birlikleri (İMMİB) ile toplam 22 ülkeden kurum ve kuruluş temsilcileriyle, firma yetkililerinden oluşan Alım Heyetleri ve Ticari Ataşelikler kanalı ile satın almacılar iştirak edecek.