Siyaset Elbette terörü tasfiye edeceğiz

Elbette terörü tasfiye edeceğiz

04.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Elbette terör ile mücadelemizi sürdüreceğiz, terörü tasfiye edeceğiz. Terörün tasfiyesi işsizliğin tasfiyesi anlamına gelecektir’ yorumunda bulundu

Elbette terörü tasfiye edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde esnafı ziyaret ederek terör mağduru bazı vatandaşların sorunlarını dinledi. Terör mağduru bir kadının, “Sıkıntılarımızı siz halledersiniz” sözleri üzerine Soylu, kadına sarılarak yardımcı olacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

‘Birbiriyle ilişkili’

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde de incelemelerde bulunan Soylu, “Elbette terör ile mücadelemizi sürdüreceğiz, terörü tasfiye edeceğiz. Bilinmesi lazım ki Diyarbakır’da, Mardin’de, Türkiye’nin her noktasında vatandaşlarımızla inşallah işsizlikle aynı mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Terörün tasfiyesi işsizliğin tasfiyesi anlamına gelecektir. İkisinin birbiri ile olan ilişkisi doğru bir ilişkidir. Birisi çözüldüğü zaman ötekisi çözülecek bir ilişkidir. İnşallah bu konuda bizim burada beraber olduğumuz arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcılarımız, valilerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, esnafımız biz istiyoruz ki buralar cıvıl cıvıl olsun, her zaman insanlar alışveriş yapsın” diye konuştu.
Bakan Soylu, milletin her şeyi net bir şekilde gördüğünü, feraset sahibi bir milletin mensupları olduklarını aktararak, terörün Türkiye’ye olan maliyetini, insanlara, çocuklara, işe ve geleceğe olan maliyetini herkesin bildiğini kaydetti.

‘Özgüven miladıdır’

Haberin Devamı

15 Temmuz’un Türkiye’nin temel miladı ve milletin birbirine olan muhabbetinin yeniden bir başlangıcı olduğuna işaret eden Bakan Soylu, “Dünyayı anlamamızın, demokrasiyi hissetmemizin, kalkınmaya ne kadar ihtiyacımız olduğunun ve birbirimize sırtımızı verdiğimiz andan itibaren bunu ne olursa olsun bu 15 Temmuz bu milletin bir özgüven tazelemesidir, bir özgüven miladıdır” değerlendirmesinde bulundu.