Gündem Elçin Sangu bakın kiminle çıkıyor!

Elçin Sangu bakın kiminle çıkıyor!

03.09.2015 - 14:35 | Son Güncellenme:

'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Defne' karakteriyle büyük çıkış yakalayan Elçin Sangu'nun sevgilisi ortaya çıktı. İşte Elçin Sangu'nun gerçek aşkı!

Elçin Sangu bakın kiminle çıkıyor

Güzel oyuncu bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Yunus Özdiken ile aşk yaşıyor. Özdiken, Elçin Sangu ile sevgili olduklarını doğrularken, 4 yıldır beraber olduklarını da söyledi.

Elçin Sangu son röportajında erkek arkadaşı Yunus Özdiken ile ilgili olarak şu sözleri söylemişti: Erkek arkadaşımın zekasına hayranım. Ortak arkadaşımız Türkü Turan sayesinde.

Türkü’yle sette arkadaş olmuştuk. Tesadüf eseri o da Türkü’nün arkadaşıymış. Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master’ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul’da tanıştık. Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var. Ben gülmek istiyorum, gülemeyeceğim insanlarla birlikte olmak istemiyorum. “Çirkin ama komik, beni güldürüyor” da demiyorum. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor.

Yazarlar