Gündem Elif Güvendik-Levent Nayman kimdir?

Elif Güvendik-Levent Nayman kimdir?

27.04.2015 - 09:56 | Son Güncellenme:

Elifnağme programı ile ekranların tanınan yüzü olan Elif Güvendik 3 sene önce Levent Nayman ile evlenerek Nayman soyadını aldı. Elif Güvendik Nayman ve Levent Nayman çifti dün akşam Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarıştı. İşte ayrıntılar..

Elif Güvendik-Levent Nayman kimdir

Başarılı sunucu Elif Güvendik 10 Mayıs 2012'de Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki görkemli düğünle iş adamı Levent Nayman'la dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Elif Güvendik'in nikâh şahitliğini eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz yaparken, damat Levent Nayman'ın şahitliğini iş adamı Murat Savaşkan üstlendi.

Elif Güvendik Elifnağme isimli müzik-magazin programının yapımcı ve sunucusudur. Elifname adlı kendisiyle özdeşleşen programı atv'de hazırlayıp sunmuştur. 2 Nisan 2012'den bu yana TV EM kanalında bir yemek/sohbet/magazin programını sunmaktadır.

Elif Güvendik ve Leveny Nayman çifti dün akşam Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarıştılar. Ünlü çiftler nasıl evlilik teklifi aldıklarını anlatırken Elif Güvendik.. “Bizde teklif olmadı ama ben istiyorum. Bak benim anlatacak bir hikayem yok. Düşünsün bir şeyler diyerek esprili bir dille romantik bir evlenme teklifi almadığını dile getirdi.