Gündem Elif Şadoğlu kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)

Elif Şadoğlu kimdir? (Survivor Gönüllüler takımı)

28.04.2017 - 15:40 | Son Güncellenme:

Elif Şadoğlu, Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor. Şimdiye kadar 225 oyundan 124 galibiyeti olan Survivor yarışmacısı Elif Şadoğlu, ada hayatındaki yaşamı ve yeni yarışmalardaki performansı merak ediliyor. Elif Şadoğlu özgeçmişi ile ilgili detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Elif Şadoğlu kimdir (Survivor Gönüllüler takımı)

Survivor yarışmasıcısı Elif Şadoğlu, yarışmalarda göstermiş olduğu performans neticesinde 225 oyundan 124 galibiyet elde etmiştir. Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu duruşu ve tavırları ile kısa zamanda tüm izleyici kitlelerinin sevgisini kazanmayı başardı. Peki Elif Şadoğlu kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu, adaya gitmeden önce sevdiklerine ve takipçilerine şu sözlerle damga vurdu; "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."