Dekorasyon Akvaryum Sevdalılarının Yeni Gözdesi: EcoQube

Akvaryum Sevdalılarının Yeni Gözdesi: EcoQube

Son Güncellenme:

.

Akvaryum Sevdalılarının Yeni Gözdesi: EcoQube

Teknolojinin doğadan kopmaya başladığı son yıllarda, yenilikçi fikirlerini gerçeğe dönüştürerek birer ürün hâline getiren ekipler, insanların ufkunu açmaya devam ediyor. Kickstarter üzerinden başlatılan EcoQube de böylesi projelerden bir tanesi. Evinize mütevazı bir akvaryum alıp şirin balıklar beslerken, aynı zamanda çeşitli bitkileri de akvaryum suyundan yararlanarak büyütmek istiyorsanız, bu ürün tam da size göre.

Haberin Devamı

Üç aşamalı filtre sayesinde vakit ve nakitten tasarruf edin

https://ksr-video.imgix.net/projects/3115119/video-829646-h264_high.mp4 2013’ün son yıllarında başlatılan kampanya ile büyük ses getiren EcoQube akvaryum, doğanın kendisinden ilham alan bir ürün. Set halinde sunulan ve farklı ebatlarda akvaryum ve bitki yetiştirme bölümüne sahip EcoQube C ve C+ ile, akvaryum suyunun değişimine gerek olmaksızın akvaryumun otomatik olarak temizlenmesini mümkün kılıyor. Ürünün sunduğu mekanizma ise gayet basit ve bu mekanizma, son derece başarılı şekilde işliyor.

Akvaryum Sevdalılarının Yeni Gözdesi: EcoQube

Balıklar, tükettikleri besinler neticesinde amonyaktan zengin atıklar üretiyorlar, sudaki bakteriler ise amonyaklı içeriği nitrata dönüştürerek suya kazandırıyorlar. Daimi döngü durumundaki nitratlı su, bitkilere ulaşıyor ve bitkiler, sudaki nitratı emerek hem sağlıklı hem de hızlı büyüyorlar. Amonyak ve nitrattan arındırılan temiz su ise yine balıkların kullanımına sunuluyor. Böylece suyun düzenli aralıklarla temizlenmesi gereksinimi ortadan kalkıyor. Tüm bunların yanında arzu ederseniz, akvaryumun camlarının daima temiz olması için akvaryuma tatlı su salyangozlarını da ekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

LED aydınlatmayla bitkilerinizi büyütürken odanızın havasını değiştirin

Akvaryum Sevdalılarının Yeni Gözdesi: EcoQube

EcoQube’un yetenekleri bunlarla sınırlı kalmıyor ve beraberinde getirdiği ekstralarla dört dörtlük bir ürüne dönüşüyor. Zarif tasarımlı ve üst kısmı fırçalanmış alüminyum görünümlü LED aydınlatmasıyla dikkat çeken EcoQube C ve C+, bitkilerin sağlıklı gelişebilmesine de katkı sağlıyor. Akıllı aygıtınız üzerinden rengini ve çalışma şeklini dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz LED aydınlatma; gün ışığını, gece gündüz döngüsünü ya da gökyüzünün hava koşullarına göre aldığı formu simüle edebiliyor. Evinizdeki küçük kitaplığınıza veya masa üstünde konumlandırarak değerlendirebileceğiniz EcoQube C ve C+, üreticilerinin de belirttikleri gibi tam anlamıyla doğaya açılan bir pencere olmayı başarıyor. Şimdiye dek 36 farklı ülkeden 10 binin üzerinde kullanıcıya ulaştırılan ürün, evinde akvaryum bulunan ve bitkilerle de ilgilenmeyi seven herkesin ilgisini çekiyor. Doğayla iç içe geçmiş ofisler oluşturmayı ve kendi sürdürülebilir ekosisteminizi yaratmayı hedefliyorsanız, ürünün Kickstarter sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Şimdilik Türkiye’ye gönderim olmasa da, EcoQube ürünlerinin kısa zaman içerisinde seri üretime dönüşebileceğine kesin gözüyle bakıyoruz. Akvaryum alma planlarınızı bundan böyle EcoQube C ve C+ modellerini göz önünde bulundurarak yapabilirsiniz.