Gayrimenkul Haberleri Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı Açılışı

Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı Açılışı

Son Güncellenme:

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi.

Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı Açılışı

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

“Bizler Gayrimenkul Satarız , Prensiplerimizi Asla.” Sloganı ile yola çıkan Eskidji Gayrimenkul ,2003 yılından bu yana güvenilir ve ilkeli duruşundan ödün vermeksizin , Türkiye’nin her bölgesine kurumsallık taşımayı, Bölge Ortakları aracılığıyla gayrimenkul sektöründe kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Bu çizgi doğrultusunda Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığıadıyla faaliyetlerini sürdürecek olan ofis sahipleri Haldun Gürkayave Hayati Sezer; Eskidji çatısı altında olmaktan mutluluk duyduklarını , Bergama Bölgesinde markanın gücü ile gayrimenkul sektöründeönemli başarılara imza atacaklarından emin olduklarını söylediler.