Gayrimenkul Haberleri Evinize beyaz rengi taşımanın 5 yolu

Evinize beyaz rengi taşımanın 5 yolu

Son Güncellenme:

Beyaz rengi dekorasyonda kullanırken çekinenlere en doğru kullanım yolları...

Evinize beyaz rengi taşımanın 5 yolu

Evinizde beyaz rengi kullanmaktan çekiniyor musunuz? Çabuk kirlenir, fazla aydınlık olur diye korkuyor musunuz? Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, gelin beyaz rengin en doğru kullanım yöntemlerini birlikte görelim, Filli Boya ile en güzel beyaz tonlarını keşfedelim!

Haberin Devamı

Beyaz bir odayı boş bir sayfa olarak düşünün

Beyazın gözünüzü korkutmasına izin vermeyin ve ona size istediğinizi yapmanızı sağlayacak bir zemin gözüyle bakın. Beyaz bir odanın size yaratıcılık konusunda ilham vereceğinden emin olabilirsiniz. Çünkü beyaz her renge uyum sağlar, her türlü aksesuar ve mobilyayla uyumluluk gösterir. Renk kartelalarından renk seçimi yaparken mekanın ışık alması, duvar yüzeyinin durumunu da göz önünde bulundurun. Açık bir rengi sonradan 2.kat uygulama sırasında koyulaştırmak, koyu bir rengi açmaktan her zaman daha kolaydır. Bu açıdan açık ve beyaz renklerle çalışmak avantajdır. Aytaşı (A-01), Buzul (A-45) renkleri ile işe başlayabilirsiniz.

Mutfağınızda beyaz kullanın

Haberin Devamı

Mutfağınız ister geleneksel, isterse modern olsun, mutfağınız için kullanacağınız en güzel renklerden biri beyazdır. Yemek yediğiniz ve pişirdiğiniz mutfağınızın aydınlık ve temiz görünmesi için beyaz rengi tercih edebilirsiniz. Ayrıca beyaz eşyalarınız ve koyu tonlardaki ankastrenizle de oldukça uyum sağlayacaktır.

Sanat eserleriyle kombinleyin

Beyaz rengin en doğru kullanımlarından biri de tamamen bembeyaz bir odayı sadece sanat eserlerindeki renkleri kullanarak canlandırmaktır. Bu odanıza dramatik bir görünüm kazandıracaktır. Aynı dekor işlemini tablolar, şömine ve heykeller için de kullanabilirsiniz.

Beyaz zeminlerden korkmayın

Çok çabuk kirleneceği ve sürekli temizlik yapmaktan korktuğunuz için zeminde beyazı tercih etmiyor olabilirsiniz. Ama yine de oturma odası gibi fazla kullandığınız yerler yerine, evinizin daha az kullandığınız bölümlerinde beyaz zemin tercih edebilirsiniz.

Beyazın farklı tonlarını kullanın

Daha sıcak ve davetkâr bir oda yaratmak istiyorsanız beyaz rengin farklı tonlarını kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Duvar renklerini, aksesuarlarınızı ve yastıklarınızı aynı rengin farklı ve sıcak tonlarıyla kombinleyebilirsiniz.