Gayrimenkul Haberleri 2021’de arsa yatırımları nerelere yapılmalı?

2021’de arsa yatırımları nerelere yapılmalı?

18.03.2021 - 18:30 | Son Güncellenme:

Belli bir birikiminiz var ve arsa alıp satarak değerlendirmek mi istiyorsunuz? Arsanın her zaman uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı olduğu bilinir. Ancak süreyi biraz daha kısaltmak istiyorsanız, gelişmekte olan yerleri incelemelisiniz. Sizin için 2021 yılında değerlenen arsaları derledik.

2021’de arsa yatırımları nerelere yapılmalı

BÜYÜK ŞEHİRLERDE YENİ YOL VE HAVALİMANLARI DEĞERİ ARTIRIYOR

Haberin Devamı

İstanbul’da üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Marmara otoyolu sebebiyle, çok büyük oranda değer kazanan bazı ilçeler var. Bu ilçelerde hem arsa, hem konut fiyatları büyük bir yükselişte. Kayaşehir, Altınşehir, Çekmeköy, Arnavutköy, Poyrazköy, Yeniköy, Karaburun ve Halkalı…

ANKARA’DA MERKEZ GÜNEYBATIYA KAYIYOR

Başkentimiz Ankara, yatırım yapmak isteyenlerin incelediği bir diğer şehir. Şehir merkezinin konut ve nüfus yoğunluğu nedeniyle güneybatıya doğru ilerlemesi, Yaşamkent, Etimesgut, Eryaman, Batıkent, Mamak, Bağlum, Örencik yatırım yapılan yerlerin başında geliyor.

İZMİR’DE LÜKS KONUT PROJELERİNE RAĞBET

İzmir’de Bornova, Mavişehir, Balçova, Güzelbahçe ve Urla, kentsel dönüşüm yaşandığı ve arsaların değerlenmesi bakımından öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Bursa’da Yenişehir, Karacabey ve Görükle, Adana’da Kozan ve Karaisalı Yolları, M1 Alışveriş Merkezi’nin Çevresi, Antalya’da Konyaaltı, Lara ve Kundu Yolu’ndaki arsalar rağbet görüyor.

Gaziantep’te Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar yoğunlaşmaktadır. Şehrin değer kazanan Oğuzeli Bölgesi’nde altyapı ve üst yapı çalışmaları da güçlü bir biçimde devam etmektedir. Konya

Şanlıurfa’da Eyyübiye ve Karacadağ ise devlet desteği ile arazi bakımından değerlenen noktalardandır.