Oyun Dunyasi En Çok Satan Oyunlar Burada

En Çok Satan Oyunlar Burada

25.07.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

Valve, Steam‘de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı. Görünen o ki geçtiğimiz haftanın en çok satanları, indirimdekiler. Geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarında üçüncü sırada EARTH DEFENSE FORCE yer alıyor. Devasa böceklere karşı Dünya’mızı koruduğumuz oyun, aksiyon ve TPS türünde. Listemizin ikinci sırasında ise RimWorld yer alıyor. RimWorld, an itibariyle erken erişimde ve hayatta kalma türüne […]

En Çok Satan Oyunlar Burada

Valve, Steam‘de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı. Görünen o ki geçtiğimiz haftanın en çok satanları, indirimdekiler.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarında üçüncü sırada EARTH DEFENSE FORCE yer alıyor. Devasa böceklere karşı Dünya’mızı koruduğumuz oyun, aksiyon ve TPS türünde. Listemizin ikinci sırasında ise RimWorld yer alıyor. RimWorld, an itibariyle erken erişimde ve hayatta kalma türüne odaklanıyor. Oyunun en önemli özelliği ise 2D grafiklere sahip olması. Son olarak listemizin yıldız ise GTA V. Oyun, online tarafta da hala kendisini geliştirmeye devam ediyor. Bu gidişle, oyun dünyasının gündeminden düşmeyecek.

  1. Grand Theft Auto V
  2. RimWorld
  3. EARTH DEFENSE FORCE 4.1 The Shadow of New Despair
  4. No Man’s Sky
  5. Dead by Daylight
  6. Counter-Strike: Global Offensive
  7. Arma 3 Apex
  8. Starbound
  9. Total War: WARHAMMER – Call of the Beastmen
  10. Total War: WARHAMMER
Yazarlar