Ege Engelleri kaldırmak bizim asli görevimiz

Engelleri kaldırmak bizim asli görevimiz

24.11.2017 - 06:13 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin 13. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Başkan Osman Zolan, “Engellilerin önündeki engeli kaldırmak, yanınızda olmak bizim görevimiz” dedi

Engelleri kaldırmak bizim asli görevimiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin 13. Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, davetliler ve Kent Konseyi üyeleri toplantıya katıldı. Başkan Zolan, görevlerinin engellilerin önündeki engelleri kaldırmak olduğunu belirtti, “Bu kapsamda birçok proje hayata geçirdik. Buna Engelliler Meclisimizin de katkı sunduğu, Denizli’nin ulaşılabilirlik haritası da dahildir. Bundan sonra yapılacak projelerde de sizlerin yanında olacağız. Sizin yanınızda olmak bizim asli görevimiz, bunu böyle görüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Desteğe hazırız’

İstedikleri projelerle ilgili desteğe her zaman hazır olduklarını da belirten Zolan, şöyle devam etti: “Yine tüm dinamikleriyle, engelli derneklerimiz ve bu derneklerin üyeleri, katkı sağlamalı, fikir üretmeli ve talepte bulunmalıdır. Engelliler Meclisi, bu talepleri kendi içerisinde çözebiliyorsa kendi içinde çözmeli, kurumlardan destek gerekiyorsa da başta biz sizlere destek olmak için her zaman gayret göstereceğiz. Sizlerden isteğimiz Engelliler Meclisi’ne gelin katkı koyan olun, sorunlarınızı hep birlikte çözelim” şeklinde konuştu.