Gündem Eski SPK Daire Başkanı gözaltında

Eski SPK Daire Başkanı gözaltında

04.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Piyasa Gözetim ve Denetim Daire Başkanı İbrahim Ethem Sancak Bursa’da yakalandı.

Eski SPK Daire Başkanı gözaltında

İzmir merkezli düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan, aralarında TÜBİTAK ve Roketsan çalışanlarının da bulunduğu 27 kişiden 7’si tutuklandı.
Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen 24 kadın öğretmen, ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
24 öğretmene gözaltı
Antalya’da FETÖ’ye finansal destek sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan Serik Genç İşadamları Derneği üyesi 22 şüpheliden 21’i, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla tutuklandı.
Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında, meslekten ihraç edildikten sonra gözaltına alınan 13 eski İl Müftülüğü personeli adliyeye çıkarıldı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, meslekten ihraç edilen SGK müfettiş yardımcısı ve öğretmenlerin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Bursa FETÖ’nün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 4. sınıf emniyet müdürlerinin de aralarında bulunduğu, daha önce görevden uzaklaştırılan 76 emniyet mensubundan 26’sı adliyeye sevk edildi.