Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. bölüm fragmanı nefes kesti! - izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. bölüm fragmanı nefes kesti! - izle

27.03.2016 - 09:21 | Son Güncellenme:

Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için heyecan dorukta. Nefes kesen sahneleriyle gündemden uzun süre düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve ipuçları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanında...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. bölüm fragmanı nefes kesti - izle

Atv ekranının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. yeni bölüm fragmanında Mahmut'un yaşadığını Çakırbeyli ailesi öğreniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Bir mafya ve aşk hikayesini konu alan atv'nin yeni dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü haftaya ekranlara gelecek. Oktay Kaynarca'nın 'Hızır' adlı bir mafya babasını canlandıracağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i Deniz Çakır oynuyor. Dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz üstleniyor.

Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alınan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosunda Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Hakan Karahan, Oktay Gürsoy, Can Bartu ve Yasemin Sakallıoğlu gibi tiyatro dünyasının başarılı isimleri de yer alacak. 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', senaryosu ve hareketli kurgusuyla izlenmeye devam ediliyor.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 29. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli'nin acısı bir iken iki oluverir. Selim, kardeşinin elinden ikinci kez ölümle yüzleşir. Bülent'in aslında kim olduğu da artık herkes tarafından bilinmektedir. Mahmut gerçeğiyle yeniden karşı karşıya gelen Hızır'ın korkuları daha da artar.

Artık herkes tedirgindir çünkü Mahmut hayattayken tehlikenin nereden geleceğini kimse kestiremez. Ünal bu kargaşadan istifade ederek Nevzat ve Davut'la bir görüşme ayarlar. Amacı aralarında olan anlaşmazlığa bir nokta koyarak Viktor'a karşı devlet gücünü yanında tutmaktır. Nazlı kayıp oğlunun gözyaşını dökerken Meryem baba evinde yalnız ve savunmasızdır. Hızır başlarında gezen beladan karısını korumak adına eve geri dönmesini açıkça istese de Meryem kovulduğu eve dönmemekte kararlıdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahmut'un son oyunuyla Hızır Çakırbeyli acıların en büyüğünü yaşamanın eşiğine gelmiştir. Viktor'un desteğini de arkasına alarak, amacı uğruna aile, çocuk gibi kavramları hiçe sayan Mahmut'un varlığı herkes için tehlike oluşturmaya devam eder. En çok da ağabeyi Selim için... Hızır Çakırbeyli çocuğunun kaçırılmasından sonra düşmanlarının infaz kararını almakta geç kalmaz.

Haberin Devamı

Kan dökülmesi artık şart olmuştur. Selim'in küçük Yunus'u kurtarmak adına planları hainlerle paylaşmasıyla işler terse döner. Nazlı perişan bir halde çocuğunun hayatından endişe etmektedir. İçinde olmak istemediği hayata zorla sürüklenir. Sert kadın imajının arkasında merhameti de barındıran Meryem ise Nazlı'nın acısına duyarsız kalmaz. İki kadın da artık bilmektedir ki Hızır Çakırbeyli hayatlarında olduğu sürece tehlike hep yanı başlarında olacaktır.