Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

01.06.2016 - 09:31 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan dorukta. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu? İşte dizi hakkında tüm detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir. Her hafta salı günü ATV ekranlarında yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YANILANMADI?

Atv’nin ilk sezonu olan iddialı projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayın günü öncesi merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı, çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli’nin devletle ve ailesiyle olan karmaşık ilişkileri ekrana getiren dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölümü 7 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. son bölümünde Hızır, Nazlı’ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır.

Hızır, Nazlı'ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden alınmasından sonra ne yapacağını bilemez. Hızır'ın affı ise kolay olmayacaktır. İşlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak atak ise Meryem'e karşı bitmek bilmeyen nefretiyle Nurten'den gelir. Toprak'ın intikam hırsıyla dolu yeğeni Hakan vakit kaybetmeden planlarını teker teker uygulamaya başlar. Alparslan'ın düştüğü tuzakla bu davanın ilk kanı dökülecektir. Bu sırada Ünal Kaplan masasında boşalan sandalyeye kendi çıkarları doğrultusunda birini oturtmak için kolları sıvar. Fikret'in masaya oturması yönünde planlar yapsa da diğer üyeler bu fikre tepkilidir. Diğer yandan Özkan'ın, masadaki yerini sağlamlaştırabilmek adına Fikret'i yok etmek amaçlı aldığı karar en çok Emine'yi etkileyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'En Quality' dizi seçildi. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır önceki gün 'Quality of Magazine' dergisinin ödül töreni için davete birlikte katıldı. Geceye lüks bir tekneyle gelen ikili sevgili olduklarına dair bugüne kadar sorulan soruları yanıtsız bırakmıştı. Çakır ve Kaynarca, konuyla ilgili yine sessizliğini korudu.

Geceden dikkat çeken ayrıntı, bir süredir haklarında ayrıldılar iddiaları ortaya atılan ikilinin bu ödül töreninde bir araya gelmesiydi. Oktay Kaynarca'nın, Deniz Çakır tekneye binerken elini uzatarak yardım etmesi de kameralara böyle yansıdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı


Gecede Quality ödülleri de sahiplerini buldu. 'En Quality' dizi ödülünü ise "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" aldı. Ödülü dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Ozan Akbaba birlikte aldı.

Haberin Devamı

Gecenin başında birbirine mesafeli durmaya çalışan ikiliyi biraz daha yaklaştıran olay aynı ödül töreninde olan Gülben Ergen oldu. Ergen, Kaynarca ve Çakır'la çektiği selfieyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI...

Oyunculuğa devam eden Hakan Karsak ekran önünde ilk olarak 2009 yılında vizyona giren Ay Lav Yu adlı sinema filmiyle yer aldı.

2012 yılında yayınlanan Sultan adlı dizi ile büyük bir çıkış yakaladı. 2014 yılında yayınlanan, fakat 8 bölüm sonra yayından kaldırılan Benim Adım Gültepe adlı dizide Seyfi’nin hamal abisi Basri rolünde izleyici karşısına çıktı ve sergilediği başarılı performansla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Deniz Seviyesi, Kuzu, Muska, Silsile gibi çeşitli sinema filmlerinde boy göstermeye devam etti.

Oyuncu şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Enişte rolünde yer almaktadır.

Hakan Karsak 2013'te Boğaziçi Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

OKTAY KAYNARCA İLE DENİZ ÇAKIR AYRILDI MI?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin setinde tanıştığı Deniz Çakır'la aşk yaşayan Oktay Kaynarca'nın, instagram'dan yaptığı paylaşım dikkati çekti. Önceki akşam Quality of Magazine Dergisi'nin Suada'da düzenlediği Quality Ödül Töreni'ne sevgilisi Deniz Çakır'la birlikte katılan Oktay Kaynarca'dan şaşırtan paylaşım...

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, "Biter bazen.... Nedeni niçini önemli değildir, bitmesidir önemi" notunu düştü.

Kaynarca'nın bu paylaşımı, ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. yeni bölüm fragmanı yayında mı