Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali 71. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali 71. bölüm fragmanı yayınlandı!

29.05.2017 - 10:17 | Son Güncellenme:

Atv'de bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finali yapcak. Yayınlanığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta masadaki herkes Rüstem'e karşı düşman olur. Ünal'dan gerekli desteği alamayan Rüstem çareyi kaçmakta bulacak. Serkan ise Hızır'ın peşine düşer...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali 71. bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finali ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta Serkan, Hızır'a silah çekiyor. Rüstem ise bir çıkmazın içine giriyor. Ne yapacağını bilemeyen Rüstem, çareyi kaçmakta bulacak...

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu’nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali 71. bölümü ile 30 Mayıs 2017 Salı akşamı saat 21:00'da ATV'de ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 71. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak zor olmuştur. Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kaybeder.

Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar.

Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.

Haberin Devamı

İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir. Ünal Kaplan ise Ceylan'ın kendisinden bir iyilik istemesinin karşılığı olarak ona evlenmeyi teklif edecektir.