Gündem Eve Dönüş dizisinin 12. son bölümde heyecan dorukta! - İzle

Eve Dönüş dizisinin 12. son bölümde heyecan dorukta! - İzle

29.12.2015 - 13:15 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında sıra dışı hikâyesiyle, izleyiciyi derinden etkileyen dizi Eve Dönüş yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. 12. bölümü ile ekrana gelen dizide neler yaşandı merak konusu. Eve Dönüş 12. son bölüm ve detayları haberimizde..

Eve Dönüş dizisinin 12. son bölümde heyecan dorukta - İzle

Yapımcılığını Yalçın Şen'in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı "Eve Dönüş" dizisinin 12. son bölüm ile ekrana kilitledi. Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin başrollerini paylaştıkları dizide olayların ardı arkası kesilmiyor.

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EVE DÖNÜŞ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Zehirlenen Kürşat hastanede ölümle pençeleşirken, Yusuf kendisini kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışır. Leyla son anda vazgeçse de, Canan'la Aras'ın öpüşürken çekilmiş fotoğrafı basında çıkar. Canan iyice köşeye sıkışmıştır. Canan'ın, Elif'e yaptığı eziyetin sonu bir türlü gelmeyince, Leyla, artık Canan'a dur demeye karar verir. Ama yapacağı şeyin sonuçlarını hesaplayamaz. Sevda, tam hayatım düzene giriyor derken beklenmedik bir sürpriz her şeyi alt üst eder! Yusuf Vedat'ın bir açığını yakalamaya çalışırken, en başından beri olan bitenden şüphelenen Yılmaz, büyük sırra ulaşır.

EVE DÖNÜŞ 12. BÖLÜM FRAGMANI

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Leyla'nın söylediklerine inanmayan Yusuf, konaktan ayrılmadan önce Kürşat'a, Derviş'in hesabını sorar ve kavgaya tutuşurlar. O kargaşada Elif, Canan'ın elinden zor kurtulur. Yusuf ise sonuçlarını düşünmeden Leyla ve Elif'i alıp götürür. Kürşat, Yusuf'tan şikayetçi olur. Derviş'in Kürşat yüzünden öldüğünü öğrenen Meryem, Kürşat'ı öldürüp abisinin intikamını almaya karar verir. Canan, Yusuf ve Leyla'nın arasını bozmak için hain bir plan yapar. Yusuf'un rahat durmayacağını anlayan Vedat, yeniden Yusuf'un ipini çeker, Oflaz'dan Yusuf'u öldürmesini ister. Canan'ın amacı ise Leyla'dan kurtulmaktır. O da Oflaz'ı kullanmaya karar verir. Oflaz'ın hedefinde bu kez, hem Yusuf, hem Leyla vardır!

EVE DÖNÜŞ AŞKA DÖNÜŞTÜ!

2015'in son aşk bombası Eve Dönüş'ün başrol oyuncuları Tardu Flordun ve rol arkadaşı İpek Erdem'den geldi. Eve Dönüş dizisinde tanışan ikilinin iki aydır sevgili oldukları ortaya çıktı.

2015'in son dizi aşkı haberi Eve Dönüş dizisinden geldi. Başrollerini Cansel Elçin, Tardu Flordun ve İpek Erdem gibi isimlerin paylaştığı dizinin Kürşat'ını canlandıran Tardu Flordun ile dizinin kötü kadını Canan'ına hayat veren İpek Erdem'in bir süredir birliktelik yaşadığı iddia edildi. İkilinin ilişkisi, geçtiğimiz günlerde Ulus'ta gerçekleşen özel bir partiye katılmasıyla ortaya çıktı. Eve Dönüş dizisinde de evli bir çifti canlandıran ikilinin gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti ilerletmesi, 2 aydır sır gibi sakladıkları aşklarının gün yüzüne çıkmasına neden oldu.

YAKIN ARKADAŞLARINDAN BİLE GİZLİYORLAR

Birlikteliklerini yakın arkadaşlarından bile gizledikleri iddia edilen çiftin Tardu Flordun'un Bebek'teki evinde yaşadıkları öğrenildi. İlişkilerini Eve Dönüş ekibinden de saklayan ikili, önceki akşam birbirlerini öpüp, davetten el ele çıkarak aşklarını herkese ilan etti.

TARDU FLORDUN KİMDİR?

25 Mayıs 1972 doğumlu olan Tardu Flordun, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra 995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış, "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır. 2000'de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başlayan Tardu Flordun, 2002'de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı. Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide Kerem İnceoğlu adlı karakteri canlandıran oyuncu, 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

İPEK ERDEM KİMDİR?

1984 doğumlu olan İpek Erdem, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. İlk televizyon deneyimini Hayat Bilgisi'yle yaşayan ve "Barbie" olarak hafızalara kazınan İpek Erdem, tiyatro sahnelerinin tozunu da yutmuştur. Gani Müjde'nin keşfiyle hayatı değişen oyuncu, Yer Gök Aşk dizisinde 3 yıl boyunca Münevver karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Eve Dönüş dizisiyle izleyici karşısına çıkmaktadır