Gündem Eymen bebek öldü

Eymen bebek öldü

23.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adapazarı’nda yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi hastası çocukları Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması için 561 bin doların gerekmesi nedeniyle Sakarya Valiliği Mart ayında yardım kampanyası düzenledi.

Eymen bebek öldü

Kampanyaya spor kulüplerinden işletmelere kadar birçok kişi ilgi gösterdi. 300 bin lira eksik olduğundan ilaçların alınması için kampanya devam ederken, Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen bugün yaşamını yitirdi. Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde SMA hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü sırada yaşamını yitiren Eymen Çapkın’ın cenazesini alan Metin ve Neziha Çapkın çifti, büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Metin ve Neziha Çapkın çifti çocuklarının cenazesini kucaklarına alırken gözyaşlarına boğuldu. Neziha Çapkın, “Affet oğlum seni kurtaramadık” diye ağlarken, çocuğunun cenazesinin tabuta konulmasını istemedi. Çapkın çiftinin üzüntüsü herkesi ağlattı. Metin ve Neziha Çapkın çifti kucaklarına aldıkları çocuklarının cenazesi ile cenaze aracına bindi. Eymen bebek toprağa verilmek üzere Karasu Adatepe Mahallesi’ne götürüldü.