Gündem Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

21.06.2016 - 13:23 | Son Güncellenme:

Sette başlayan aşklarını nikah masasında tamamlayan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti, sosyal medyaya koydukları tatil fotoğraflarıyla mutluluklarını paylaştı. Ancak Ezgi Eyüboğlu'nun bir paylaşımı akıllara 'acaba hamile mi?' sorusunu kazıdı. Peki Ezgi Eyüboğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

Ezgi Eyüboğlu kimdir

'Ulan İstanbul' dizisinde tanışan oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti, hayatlarını rüya gibi bir düğünle birleştirmişti. Tatile gittikleri Endonezya'da yaptıkları paylaşımlarla hayranlarının kafasında 'Ezgi Eyüboğlu hamile mi?' sorusunu bıraktı.. Peki Ezgi Eyüboğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ezgi Eyüboğlu kimdir

Yoğun iş temposundan dolayı balayını erteleyen çift, Endonezya tatiline gecikmeli de olsa çıktı.

Ezgi Eyüboğlu kimdir

Gecikmeli tatillerini Endonezya'nın Bali Adası'nı tercih ederek gerçekleştiren çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyor.

Ezgi Eyüboğlu kimdir

Son olarak sosyal medyadan bu fotoğrafı yayınlayan Ezgi Eyüboğlu altına 'Evli, mutlu, çocuklu pozumuz. Yarasa da tuttuğumuza göre dönebiliriz artık' mesajını yazdı. Ezgi Eyüboğlu, kısa bir sürede bu paylaşımın altına hayranları tarafından yoğun bir yorum trafiği aldı. Hayranları tarafından tebrik edilen Eyüboğlu'na sıkça 'Gerçekten hamile misiniz?' sorusu soruldu.

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu kimdir

Ezgi Eyüboğlu (d. 15 Haziran 1988, Ankara), Türk oyuncu.
İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi.
İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.
Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.
2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlendi.2013 yılında ise başrollerini Beren Saat ve Mert Fırat 'ın oynadığı İntikam dizisinde Cemre Arsoy karakteriyle tanınmıştır.
Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırmıştı.

Yazarlar