Teknoloji Facebook çöktü! İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor...

Facebook çöktü! İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor...

05.12.2017 - 16:26 | Son Güncellenme:

Facebook, İngiltere'de, Avustralya'da, Japonya'da, ABD'de ve Avrupa'da çalışmıyor. Kullanıcılar, mesaj gönderip alamamaktan ya da Facebook Gelen Kutusu sayfasınının yüklenememesinden şikayetçi. İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor, mesaj gönderemiyor veya alamıyor.

Facebook çöktü İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor...

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Facebook'taki erişilememe sorunu kullanıcılara göre İngiltere, ABD, Avustralya, Japana ve anakara Avrupa'da bulunuyor. Oldukça başarılı olan sosyal ağ, yüzlerce kullanıcının hizmetle ilgili sorunlarını bildirdiği bir kesinti yaşıyor.

Kullanıcılar, sosyal platformda ileti gönderip alamamaktan şikayetçi. Facebook kullanıcıları, Gelen Kutusu sayfasınının da çevrimiçi olarak yüklenmediğini bildirildi.

Facebook çöktü İletiler çalışmıyor, kullanıcılar gelen kutusuna erişemiyor...

DownDetector, belli bir konunun etrafındaki kesintileri izlemek için dünyadaki durumları ölçen Bağımsız web sitesi. Harita, Kullanıcıların Birleşik Krallık'ta, ana kara Avrupa'daki ve ABD'deki kısımlarda Facebook ile ilgili sorunları bildirdiklerini gösteriyor.

DownDetector verilerine göre, yüzlerce Facebook kullanıcısı her dakika sosyal ağ ile ilgili sorunlar yaşıyor ve bunlar kullanıcılar tarafından bildiriliyor.

Haberin Devamı

Son rakamlara göre, yüzde 33'ü giriş yapamayan kullanıcıların yüzde 47'si "toplam karartma" ile vuruldu. Bu arada, yüzde 19'u mobil uygulama ile ilgili zorluklarla karşılaşıyor. Facebook kullanıcıları, sorunlardan şikayet etmek için rakip sosyal ağları kullanıyor.

Türkiye'de ise herhangi bir sorun görülmüyor.

Yazarlar