Ege Folkart Gallery’den iki önemli sergi

Folkart Gallery’den iki önemli sergi

16.10.2017 - 04:13 | Son Güncellenme:

İzmir’de ev sahipliği yaptığı çalışmalarla kültür-sanat alanında önemli adımlar atan Folkart Gallery, iki sergiyi daha sanatsevrlerin beğenisine sundu.

Folkart Gallery’den iki önemli sergi

Meksikalı heykeltıraş Jorge Marin’in ‘Varlığın Yeniden İnşası’ ile Türk edebiyatının önde gelen şairlerinin şiirlerinin farklı disiplinlerdeki sanatçıların eserlerine yansımasıyla oluşan ‘Dizelerin Renkleri’ adlı iki sergi ziyarete açıldı. Varlığın inşa süreçlerini yansıtan 10 bronz anıt heykelin yer aldığı, Jorge Marin’in sergisi, 4 Mart 2018’e kadar açık olacak.

Haberin Devamı

Folkart Gallery’den iki önemli sergi

Sanatın ustaları

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın ev sahipliğinde, Koruncuk Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına açılan sergiye, Meksika Ankara Büyükelçisi Bernardo Cordova, Folkart Gallery Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan ve oyuncu Tamer Levent ile çok sayıda sanatçı ve davetli katıldı.

Folkart Gallery’den iki önemli sergi

Heykeltıraş Jorge Marin’in de hazır bulunduğu açılışta, ressamlar Zafer Gençaydın, Devrim Erbil, Habip Aydoğdu, Emre Lüle, Ercan Ayçiçek, Ali Raşit Karakılıç, Ali Kotan, Hayati Misman, heykeltıraşlar Filinta Önal, Metin Yurdanur, Mustafa Ağatekin, Yazar Hilmi Yavuz, seramik sanatçısı Elif Aydoğdu Ağatekin de yer aldı. Sergi, 10 Aralık’a kadar gezilebilecek.