Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
  • Pembenar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
  • Twitter icon
  • Instagram icon
  • Youtube icon
  • Tiktok icon
© Copyright 2025 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Son Dakika Haberler
YaşamSeyircinin gözünden kaçmadı!
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerYaşam Haberleri

Seyircinin gözünden kaçmadı!

09.01.2011 - 15:46 | Son Güncellenme: 25.04.2016 - 14:00

#dizi hataları
TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

.

1/58Seyircinin gözünden kaçmadı

11 sezondur ekranlarda olan Arka Sokaklar'ın efsaneleşen karakterlerinden biriydi Hüsnü Çoban. Suat'ın kocası 5 çocuk babası...

2/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Bir de yeni terfi aldı, başkomiser oldu. Ancak Türkiye'nin kilitlendiği vurulma sahnesindeki mantık hatası ekran başındaki izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

3/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Hüsnü Çoban'ın vurulduğu haberini alan ekip olay yerine ambulansı yönlendirdi.

4/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Buraya kadar her şey normal. Daha sonra apar topar yola koyulan ekip olay yerine vardığında Hüsnü Çoban'ı cadde ortasında yaralı halde buluyor.

5/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Ekibin hastaneden çıkıp olay yerine gitmesi, hatta Mesut komiserin bile gecikmeli olarak geldiği olay yerine ambulansın bir türlü gelmemesi ekran başındaki izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

6/58Seyircinin gözünden kaçmadı
7/58Seyircinin gözünden kaçmadı
8/58Seyircinin gözünden kaçmadı
9/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Yeni sezonun iddialı dizisi sezona hata ile başladı...

10/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Hazal Kaya (Azra) ve Hakan Kurtaş’ın (Kerem) başrolleri paylaştığı Kanal D’nin iddialı yapımlarından Aşk dizisinin daha ilk bölümünde yapılan hata gözlerden kaçmadı.

11/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı, Kanal D’nin yeni dizisi Aşk (A.Ş.K), 25 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu.

12/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Aşk dizisi, Azra ile Kerem’in aşk hikayesini anlatıyor.

13/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Aslı Tandoğan’ın canlandırdığı Şebnem karakterinin doğum günü partisine katılan Azra ve Kerem’in tartışma sahnesinde....

14/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Hakan Kurtaş’ın sevgilisi rolünü oynayan Azra karakterine gerçek ismiyle yani Hazal diye sesleniyor.

15/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Gündemden düşmeyen Muhteşem Yüzyıl, şimdi de Pargalı İbrahim Paşa'nın öldürülmesindeki bir hata ile yeniden konuşuluyor.

16/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Odasında uyurken öldürülen Pargalı İbrahim Paşa'nın öldürüldüğü gece saraydan çıkarılıp meşaleler eşliğinde kayığa yüklenerek rivayetlerde geçen yerlerden birine gömüldüğünü belirten 'Pargalı'nın Ölümü' adlı kitabın yazarı tarihçi Aykut Can, eldeki bilgiler ışığında Pargalı İbrahim Paşa'nın cenazesinin gündüz gömülmesinin mümkün olmayacağını söyledi.

17/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Tarihçi Aykut Can, "Paşa'nın cenazesini gösteren minyatürlerden gördüğümüz üzere, İbrahim Paşa'nın cesedinin dizide gösterildiği gibi gündüz değil, gece saraydan kimseye gösterilmeden çıkarıldığını biliyoruz. Minyatüre baktığımızda saray görevlilerinin elinde meşaleler var. Bu da gece çıkarıldığını destekleyen bir ayrıntı.

18/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Bir diğer husus da Paşa'nın cenazesi devlet adamı cenazesi adabına uygun olarak saraydan çıkarıldı. Paşa'nın sadrazam kavuğunu tabutun üstünde görebiliyoruz" dedi.

19/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Afyoncu da "İbrahim Paşa'nın naaşı öldürüldüğü gece saraydan çıkarılıyor. Kayığa bindirilerek saraydan uzaklaştırılıyor. Nereye defnedildiği ise tartışmalı. Rivayetlerden biri Galata Fındıklı'da Canfeda Tekkesi civarında olduğu, diğeri denize atıldığı bir diğeri de bugünkü Şişhane sırtlarında Tersane Zindanı yakınlarında bir yerde gömülü olduğu" diye konuştu.

20/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Osmanlı'nın en parlak döneminin anlatıldığı dizide öyle bir hata yapıldı ki...

21/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Sık sık yapılan hatalar nedeniyle gündeme gelen ‘Muhteşem Yüzyıl’ın son bölümünde yine bir hata ortaya çıktı.

22/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Kanuni Sultan Süleyman’ın Şehzade Mehmet’i ziyaret için gittiği Manisa Sarayı’nda yerlerde parke olduğu görüldü.

23/58Seyircinin gözünden kaçmadı
24/58Seyircinin gözünden kaçmadı
25/58Bu hatalar da padişah makamından

Bu hatalar da padişah makamından

'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki 'muhteşem hatalar'ın ardı arkası kesilmiyor. Tarihçiler bu kez de Kanuni Sultan Süleyman'ın makam odasındaki yanlışları tek tek tespit etti.Kanuni Sultan Süleyman ile Hasodabaşı Pargalı İbrahim'in harita başında sefer hazırlığı yaptığı sahne dikkatlerden kaçmadı. Bu fotoğrafı uzmanlara yorumlattıran Habertürk  'padişah makamı'ndaki önemli yanlışların altını çizdi...

26/581- PERDELER

1- PERDELER

Doç. Dr. HÜLYA TEZCAN: Perdeler yeni dönem perdeleri anımsatıyor. Kanuni dönemiyle alakası yok. O dönem perdeler kenarlara toplanmadan aşağıya kadar inerdi. *Kenarlarını dolaşan ponponlu harçlar olmazdı. O dönem perdeler genellikle güvez rengi kadife kumaştan yapılırdı.Prof. Dr. HAKKI ÖNKAL: Minyatürlerden de bilindiği gibi o dönemde duvara asılı ağır perdelere rastlanmaz. Buna benzer örtüler çadırlar için söz konusudur.Prof. Dr. GÜNSEL RENDA: Minyatürlerden de gördüğümüz kadarıyla 16. yüzyıl Osmanlı döneminde bu tür püsküllü, kenarları toplanmış perdeler kullanılmıyor. Bu tür perdeler Dolmabahçe Sarayı'nda olabilir ama Kanuni Sultan Süleyman dönemi Topkapı Sarayı'nda olamaz.

27/582- KIYAFETLER

2- KIYAFETLER

Doç. Dr. HÜLYA TEZCAN: Osmanlı renk ve modellerine uygun değil. Her şeyden önce Osmanlı padişahları kahverengi tonu asla kullanmazlar. Onun yerine yakut kırmızısı zemin üzerine krem, yeşil, mavi, koyu mor, siyah ve nohut rengi ile desenlendirilmiş kumaşlardan dikilmiş kıyafetleri giyerlerdi. Kumaş desenleri o dönemin desenlerini yansıtmıyor. Osmanlı padişahları kemha adı verilen, dokumasında kılaptan denilen altınlı telle dokunmuş kemha, kadife, çatma kadife, seraser denilen ağır, tok kumaşları kullanırdı.Prof. Dr. HAKKI ÖNKAL:  Sultanın ve vezirinin kıyafetleri biçimsel olarak doğru. Desenler ve motifler döneminkileri andırıyor. Ancak kumaş renkleri pastel duruyor. Müzelerdeki ve minyatürlerdeki kumaşlar daha canlı renklerle dokunmuştur.

28/583- MOBİLYA

3- MOBİLYA

Doç. Dr. HÜLYA TEZCAN:  Padişah, Batılılar gibi masada oturuyor. Oysa o dönem padişahın yerde oturması, haritalara da öyle bakması gerekir. Sarayda masa kullanımı 18. yüzyıldan sonra başladı.Prof. Dr. HAKKI ÖNKAL: Sultan kabul töreninde değilse, günlük çalışmasını yapıyorsa bir minder üzerinde oturuyor olmalıdır. Törenlerde ise tahtında oturur.

29/584- ÜÇ KOLLU ŞAMDAN

4- ÜÇ KOLLU ŞAMDAN

Doç. Dr. HÜLYA TEZCAN: 16. yüzyılda üç kollu şamdan yok. Tek kollu kullanılıyordu. Üç kollu şamdanlar 18. yüzyıldan itibaren saraylarda kullanılmaya başlandı.Prof. Dr. GÜNSEL RENDA: Şamdan Avrupa tarzı. Kanuni dönemini yansıtmıyor. Daha çok evimizde kullandığımız şamdanları anımsatıyor.

30/585- HASODABAŞI

5- HASODABAŞI

Prof. Dr. HAKKI ÖNKAL: Sultan'ın, hele hele huzurundaki bir maiyyetinin başının açık olması o dönemler için söz konusu değildir. En azından minyatürler bize bunu söylüyor.

31/586- MEKAN

6- MEKAN

Prof. Dr. HAKKI ÖNKAL: Fotoğrafta görülenler, ilk bakışta hemen içimize sinen bir 16. Yüzyıl atmosferi izlenimi doğurmuyor. Tedirgin edici yönler var.

32/587- HALI

7- HALI

Doç. Dr. HÜLYA TEZCAN: Yerdeki halı desen olarak dönemi yansıtıyor. Çünkü madalyon desenli halıları Süleymaniye, Selimiye gibi selâtin camilerde görüyoruz. Ancak o halılar mekan için büyük kullanılmış. O dönemde yere çok kaliteli ince hasırlar serilir, onların üzerine de küçük ebatlı halılar yerleştirilirdi.

33/588- HARİTA

8- HARİTA

Prof. Dr. OSMAN GÜMÜŞÇÜ: Büyük harita Rodos adasına ait. Haritada bir problem yok. Piri Reis'in hazırladığı Kitab-ı Bahriye'de Rodos Adası'nın ayrıntılı haritası mevcut. Ancak dünya haritası ne Piri Reis'in ne de Ali Macar Reis'in hazırladığı dünya haritalarına benziyor. Olsa olsa Avrupalılar'a bir harita olabilir.

34/5815 muhteşem hata daha

15 muhteşem hata daha

Yayınlandığı günden beri tartışma yaratan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin  akşamki bölümüne Kanuni Sultan Süleyman'ın yemek yediği sahne damgasını vurdu.Fotoğraf karesinde padişah Sultan Süleyman ayrı bir sofrada, Sadrazam Piri Paşa, Vezir Ahmet Paşa ise başka bir sofrada yemek yerken görülüyor. Peki padişah sofrasını ve Osmanlı mutfağını yansıtan bu sahnedeki detaylar, sofra düzeni, mumlar, tabaklar, peçeteler, metal kaşıklar, servis tabakları, tatlılar, meyveler Kanuni Sultan Süleyman dönemini ya da diğer bir deyişle 'muhteşem yüzyıl' yıllarını yansıtıyor mu?Habertürk bu sorunun cevabını bulmak için fotoğraf karesini, Osmanlı tarihçilerine ve Osmanlı dönemi yemek kültürü uzmanlarına inceletti. Bir tek fotoğrafa bakarak uzmanlar birbirinden ilginç saptamalar yaptı...

35/581- HİZMETLİLER

1- HİZMETLİLER

TURGUT KUT:  Ayaktaki zülküflü çocuğun kafasındaki zerrin külahta dönemi yansıtmıyor.ÖZGE SAMANCI: Sultanın sofrasına hizmet edecek kişilerin çok fazla olması gerek. Burada sadece 1 kişi gözüküyor.

36/582- PEÇETE

2- PEÇETE

TURGUT KUT: O dönemde sofra bezini yemek yiyenler üzerine çekerdi, bugünkü tarzda peçete kullanmazdı.

37/583- OTURMA DÜZENİ

3- OTURMA DÜZENİ

TURGUT KUT: Kimse sofrada padişaha arkasını dönerek yemek yiyemez. ÖZGE SAMANCI: Yemekte sultana eşlik edenler var. Bu mümkün değil. II. Mehmet'ten itibaren sultanın yalnız yemek yemesi kanunlaştırılmıştır.4- MUMLARTURGUT KUT: Masadaki mumlar dönemi yansıtmıyor. Mum tavana asılır, etrafı öyle aydınlatırdı. Sofrada bir rakı bir de çatal bıçak eksik kalmış!5- BARDAKTURGUT KUT: Sünnet çocuklarına hediye edilen bardaklara benziyor

38/586- EKMEK

6- EKMEK

TURGUT KUT: Fırından yeni çıkmış, bıçaklarla da düzgün bir biçimde kesilmişler. Osmanlı döneminde somun ekmek olurdu, bugünkü gibi fırın ekmeği değil!ÖZGE SAMANCI: Ekmekler dilimlenmiş ve bir kaseye konulmuş. O dönemde ekmeklerin günümüzdeki gibi somun şeklinde olduğunu düşünmüyoruz.

39/587- PİLAV VE ET:

7- PİLAV VE ET:

ÖZGE SAMANCI: Pilav ve et günümüzde olduğu gibi aynı tabakta yan yana servis edilmezdi. Ayrı ayrı kaplarda servis edilirdi.8- SOFRA DÜZENİTURGUT KUT: Osmanlı'da sofrada her şey üst üste konulmazdı! Yemekler tek tek gelirdi. Hizmetli tabağı getirir, o tabakta yemek bitince o kaldırılır, diğeri getirilirdi. Şövalyelerin yemek masasını andırıyor. ÖZGE SAMANCI: Sofrada karışık bir şekilde birkaç yemek bulunuyor. İçki sofrası veya büyük ziyafetler hariç minyatürler ve dönemi tasvir eden seyahatnamalere göre yemeklerin tek tek sofraya getirildiğini biliyoruz.9- SOFRA TAKIMLARIÖZGE SAMANCI: Klasik dönem Osmanlı saray mutfak kültüründe kullanılan sofra takımları Çin porselenleri, İznik porseleni ve bakır veya tombak takımlardan oluşur.10- SÜRAHİTURGUT KUT: Dönemi yansıtmıyor, 19. yüzyıla benziyor.ÖZGE SAMANCI: İçecekler isteğe göre bir hizmetli tarafından servis edilirdi, sofraya sürahiyle konulmazdı. Cam sürahi dönemi yansıtmıyor.11- KAPAKLI PORSELEN SAHANÖZGE SAMANCI: Yıldız porselenlerinden bir örnek. Yani 19. yüzyıl sonları.

40/5812- SERVİS TABAĞI

12- SERVİS TABAĞI

TURGUT KUT: O dönemde yoktu. Sofrada tek bir tabak bulunur, herkes o tabaktan yerdi. Ama vezirlerin oturduğu sofrada herkesin önünde servis tabağı var.ÖZGE SAMANCI: O dönemde kişiye özel servis tabağında yemek sunma geleneği yoktu. “Alafranga sofra düzeni”, 1850'li yıllardan sonra uygulandı.13- MEYVE TABAĞITURGUT KUT: Meyve tabağı yemek yenirken sofrada durmaz.14- KAŞIKTURGUT KUT: Kanuni Sultan Süleyman'ın yaşadığı 16. Yüzyıl'da metal kaşık olur mu? 19. yüzyıl sahnesini andırıyor. Kanuni döneminde bağa adı verilen kampumbağa sırtından yapılan kaşıklar kullanılırdı.ÖZGE SAMANCI: Metal sofra araçları 16. Yüzyıl Osmanlı Sarayı'nda kullanılmıyordu. Zaten resimde görülen metal kaşık aynı dönem Avrupa saraylarında bile yoktu. Sultan sofrasında değerli taşlarla süslü, sedef, bağa, abanoz gibi kıymetli maddelerden yapılmış kaşıklardı.15- YEŞİL ELMATURGUT KUT: Yeşil elmalar göze çarpıyor. Onlar yerli elma değil ki. Avrupa'dan çok sonraları gelen bir elma türü.

41/58200 yıllık ‘muhteşem’ hata

200 yıllık ‘muhteşem’ hata

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem’in Müslüman olduğu odada yer alan eşyalar ve masa üzerindeki küre ise tartışma yarattı.

42/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Kanuni'nin yaşadığı 16. yüzyılda böyle bir çalışma masası var mıydı? Küredeki dünya haritası, Kanuni Sultan Süleyman döneminde yaşayan Piri Reis'in haritasıyla örtüşüyor mu? Yoksa kürede Kanuni Sultan Süleyman'dan 200 yıl sonra keşfedilen Avustralya kıtası da mı yer alıyor?Sanat tarihçileri ve tarihçiler ise Habertürk için saray odasındaki eşyaları tek tek mercek altına aldı, yapılan hataları ortaya çıkardı.

43/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Tarihçilerin Muhteşem Yüzyıl dizisinde dikkat çektiği maddi hatalardan bazıları şöyle:

44/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Olaylar 1520'de geçmektedir. Oysa Topkapı Sarayı'na haremin gelmesi 1540'ta başlar. Bu tarihten önce harem, Beyazıt'taki Eski Saray'daydı.

45/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Yavuz Sultan Selim'in Rodos seferi için 200 parça kalyon hazırlandığı söyleniyor. Osmanlı'da ilk harp gemisi 1644'te inşa edilmiştir.

46/58Seyircinin gözünden kaçmadı

16. yüzyılda adına Avrupa denilen müstakil bir coğrafya yoktu. Bu kavram 18. yüzyıldan sonra aydınlanma döneminde ortaya çıktı.

47/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Hareme kızlar, seçilerek alınır, ardından çok ciddi bir eğitimden geçirilirdi. Başta örf-âdet olmak üzere İslami ilimler ile kabiliyetlerine göre birer sanatta yetiştirilirlerdi.

48/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Dizideki harem halkının davranışlarının, asırlar boyunca süzülerek gelen 'saray terbiyesi ve nezaketi'yle alâkası yok.

49/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Harem halkının muhafazasını sağlayan ve dışarıyla ilişkilerine yardımcı olan harem ağaları, binanın dışında kendilerine ayrılan nöbet yerlerinde beklerdi. Harem ağaları da aynı terbiye ile yetiştirilirdi.

50/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Dizideki oryantal oyunlar ve müzik, Osmanlı eğlence anlayışı ve musikisini yansıtmıyor.

51/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Babasının cenazesi ortadayken bir padişahın eğlence düzenlemesi inandırıcı değil.

52/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Kostümler Osmanlı'dan çok İngiliz dizisi Tudors'tan alıntı gibi...

53/58Seyircinin gözünden kaçmadı

Osmanlı geleneğinde padişahın huzuruna baş açık çıkılmazdı.

54/58Seyircinin gözünden kaçmadı
55/58Seyircinin gözünden kaçmadı
56/58Seyircinin gözünden kaçmadı
57/58Seyircinin gözünden kaçmadı
58/58Seyircinin gözünden kaçmadı
EN ÇOK OKUNANLAR
DEM Parti binası önünde evlat nöbetindeki anneler Milliyet’e konuştu: ‘Anneler Günü’nde evladımıza kavuşalım’
DEM Parti binası önünde evlat nöbetindeki anneler Milliyet’e konuştu: ‘Anneler Günü’nde evladımıza kavuşalım’
Ofsayt için VARa gidilir mi Trabzonspor - Galatasaray maçında tartışılan pozisyonu eski hakemler yorumladı
Ofsayt için VAR'a gidilir mi? Trabzonspor - Galatasaray maçında tartışılan pozisyonu eski hakemler yorumladı
Susuz köyün çilekleri Yırtık kara lastik mesleğe bağladı: En büyük kazancımız
Susuz köyün çilekleri! Yırtık kara lastik mesleğe bağladı: 'En büyük kazancımız'
Kütahyada Nagihan Uyğurun korkunç ölümü 1 yıldır kayıptı: Cesedi beton atılmış kuyudan çıktı
Kütahya'da Nagihan Uyğur'un korkunç ölümü! 1 yıldır kayıptı: Cesedi beton atılmış kuyudan çıktı
EN ÇOK OKUNANLAR
SÜPER LİG 35. HAFTA ⚽ Beşiktaş - Adana Demirspor maçı muhtemel 11 ve hakemi kim Beşiktaş - Adana Demirspor maçı nerede oynanacak, canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak
SÜPER LİG 35. HAFTA ⚽ Beşiktaş - Adana Demirspor maçı muhtemel 11 ve hakemi kim? Beşiktaş - Adana Demirspor maçı nerede oynanacak, canlı yayın hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
Bugün maç var mı, kimin, hangi maçlar var 11 Mayıs 2025 Pazar oynanacak maçlar
Bugün maç var mı, kimin, hangi maçlar var? 11 Mayıs 2025 Pazar oynanacak maçlar
Bugünkü TV yayın akışı 11 Mayıs 2025 Pazar televizyonda saat kaçta, hangi kanalda ne yayınlanacak
Bugünkü TV yayın akışı! 11 Mayıs 2025 Pazar televizyonda saat kaçta, hangi kanalda ne yayınlanacak?
Son dakika son depremler 11 Mayıs 2025 Pazar: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu AFAD & Kandilli Rasathanesinde Türkiye ve yakın çevresindeki son depremler
Son dakika son depremler 11 Mayıs 2025 Pazar: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD & Kandilli Rasathanesi'nde Türkiye ve yakın çevresindeki son depremler
Yazarlar
Özay Şendir
Özay Şendir“Erdoğan, Osmanlıyı diriltmek istiyor…”
Abbas Güçlü
Abbas GüçlüŞaşırtan Çin
Zeynep Aktaş
Zeynep AktaşYatırımda yeni şifre: Hızlı nakit
Ali Eyüboğlu
Ali EyüboğluNükhet Duru: Fırınlanmadan, pişmeden kalıcı olunmaz
Güldener Sonumut
Güldener SonumutVadeli lider vs. Vadesiz lider: Habemus Papam...
Mehmet Tez
Mehmet TezArcade Fire yaralarını sarıyor
Dilara Koçak
Dilara KoçakKalbe de beyne de iyi bakılmalı
Çağdaş Ertuna
Çağdaş ErtunaNepotizm mi self-made mi?
Filiz Aygündüz
Filiz AygündüzSenarist: Sırrı Süreyya Önder
Belma Akçura
Belma AkçuraMilliyetçilik de dönüşebilir
Zeynep İşman
Zeynep İşmanBebek uykusunun anahtarı ebeveynde
Gürkan Akgüneş
Gürkan AkgüneşGıda yalanlarına karşı ne yapmalı?
Osman Gençer
Osman Gençerİnciraltı problemi bitiyor mu yoksa?
Gözden Kaçmasın
İstanbullular dikkat Kabataş-Bağcılar hattında bazı seferler iptal edildi
İstanbullular dikkat! Kabataş-Bağcılar hattında bazı seferler iptal edildi
MSBden Anneler Günü videosu
MSB'den 'Anneler Günü' videosu
Aracını teslim etmişti Vale servet değerindeki araçla kaza yaptı
Aracını teslim etmişti! Vale servet değerindeki araçla kaza yaptı
Son dakika… Meteoroloji’den 3 bölge için alarm Bugün bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji’den 3 bölge için alarm! Bugün bu saatlere dikkat
Önerilen Haberler
İstanbullular dikkat Kabataş-Bağcılar hattında bazı seferler iptal edildi
İstanbullular dikkat! Kabataş-Bağcılar hattında bazı seferler iptal edildi
Bakan Kacır: Kritik alanlarda yerli üretim kapasitemizi artıracağız
Bakan Kacır: Kritik alanlarda yerli üretim kapasitemizi artıracağız
MSBden Anneler Günü videosu
MSB'den 'Anneler Günü' videosu
Aracını teslim etmişti Vale servet değerindeki araçla kaza yaptı
Aracını teslim etmişti! Vale servet değerindeki araçla kaza yaptı
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
  • Haberler
  • Son Dakika Haberleri
  • Gündem Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Dünya Haberleri
  • Magazin Haberleri
  • Otomobil Haberleri
  • Teknoloji Haberleri
  • Eğitim Haberleri
  • Gazete Haberleri
  • Yerel Haberler
  • Seçim Sonuçları
  • Künye

Pembenar

  • Astroloji
  • Rüya Tabirleri
  • Burç Uyumu
  • Yükselen Burç
  • Gebelik Hesaplama
  • Yemek Tarifleri
  • Çorba Tarifleri
  • Kek Tarifleri
  • Kurabiye Tarifleri
  • Tatlı Tarifleri
  • Pasta Tarifleri
  • Kahvaltı Tarifleri

Uzmanpara

  • Altın Fiyatları
  • Canlı Borsa
  • Döviz Kuru
  • Kripto Para
  • Gram Altın
  • Yarım Altın
  • Çeyrek Altın
  • Dolar Kuru
  • Euro Kuru
  • Döviz Çevirici
  • Yüzde Hesaplama
  • Altın Hesaplama
  • KDV Hesaplama
  • Yaş Hesaplama
  • Zam Hesaplama
  • Kredi Hesaplama
  • Metrekare Hesaplama
  • 2025 Milli Piyango Sonuçları
  • 2025 Ramazan Ne Zaman
  • 2025 İstanbul İmsakiye
  • Güzel Sözler
  • Puan Durumu
  • Ramazan
  • Sigorta
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • Hız Testi
  • Ayetel Kürsi
  • Rüya Tabirleri
  • Burçlar
  • Instagram Dondurma
  • Instagram Silme
  • Daha Fazla
    • E Okul
    • Türkiye Haritası
    • Yasin Suresi
    • E Devlet
    • Saatlerin Anlamı
    • Marmaray Durakları
    • Metrobüs Durakları
    • Soğuk Espriler
    • Kız İsimleri
    • Erkek İsimleri
    • Bebek İsimleri
    • Deprem Haberleri
    • Kapalı Çarşı Altın Fiyatları
    • Ankara Seçim Sonuçları 2024
    • İzmir Seçim Sonuçları 2024
    • Bursa Seçim Sonuçları 2024
    • Antalya Seçim Sonuçları 2024
    • Konya Seçim Sonuçları 2024
    • Adana Seçim Sonuçları 2024
    • 2018 Seçim Sonuçları
    • 2023 Seçim Sonuçları
    • 2019 Yerel Seçim Sonuçları
    • 2014 Yerel Seçim Sonuçları
  • Oyun
  • Çocuk
  • Nasrettin Hoca Fıkraları
  • Ateş ve Su
  • Atasözleri
  • Daha Fazla
    • Masal Oku
    • Boyama Sayfası
    • Bilmeceler
    • Tekerlemeler
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik