Teknoloji Gal Gadot, iPhone'dan Huawei Mate 10 Pro'yu öven tweet atınca sosyal medya birbirine girdi

Gal Gadot, iPhone'dan Huawei Mate 10 Pro'yu öven tweet atınca sosyal medya birbirine girdi

25.04.2018 - 17:34 | Son Güncellenme:

Wonder Woman filminin başrolünü üstlendiği Gal Gadot, bu yılın başlarında Huawei'nin 'marka elçisi' oldu. Bu rolde, Huawei Mate 10 hakkında ufak video tweetledi. Ancak küçük bir problemle.

Gal Gadot, iPhonedan Huawei Mate 10 Proyu öven tweet atınca sosyal medya birbirine girdi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Wonder Woman karakteriyle ününe ün katan Gal Gadot, bu yılın başlarında Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin reklam yüzü oldu. O zamandan beri çeşitli tanıtım içeriklerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ancak Gal Gadot, iPhone üzerinden Huawei'yi öven bir tweet atınca sosyal medyada iki markanın fanları birbirine girdi.

Gadot, "Say hello to my new Mate" yani "Yeni Mate’ime merhaba deyin!" şeklinde bir yazıyı ve Huawei Mate 10 Pro kullandığı bir videoyu tweet attı. Ancak tweet bir iPhone’dan atılmıştı.

Gal Gadot, iPhonedan Huawei Mate 10 Proyu öven tweet atınca sosyal medya birbirine girdi

Gadot, "Bazı insanlar yeni Huawei akıllı telefonumla ilgili son yazımı sordular ve bir iPhone kullandığımı düşünüyorlar. Bu durum böyle değil. Huawei P20 ve Mate 10 Pro'yu seviyorum. Dünyanın neresinde olursam onlar hep yanımda." dedi.

Haberin Devamı

Görünüşe göre, Gadot'un tanıtım ekibinden biri tweeti kendi cihazından paylaştı. Gadot, "Bazen daha büyük videolar yayınlamak için takımımın yardımına güveniyorum. Ve burada olan şey buydu." dedi.

İnsanlar ve şirketler, yıllardır bu sinir bozucu 'Twitter for iPhone' etiketi ile yakalanıyorlar. 2014'te LG, iPhone 6’ya sataştığı bir tweeti iPhone’dan attı. 2015'te Blackberry resmi Instagram hesabını iPhone kullanarak tanıttı. 2016'da ise ABD Başkanı Donald Trump, iPhone’dan atılan bir tweet ile vatandaşları Apple ürünlerini boykot etmeye çağırmıştı.