Teknoloji Galaxy Note 8'in kılıfları ön siparişe çıktı

Galaxy Note 8'in kılıfları ön siparişe çıktı

05.07.2017 - 15:58 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Note 8'in kılıfları için ön sipariş çıktı. Ön siparişe sunulan Note 8 kılıfları, telefonun tasarımı hakkında somut bilgiler veriyor.

Galaxy Note 8in kılıfları ön siparişe çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 8 ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Son olarak firmaya yakın kaynaklar Galaxy Note 8'in yüksek bir fiyattan kullanıcıların beğenisine sunulacağını belirtmişti. Şimdiyse Note 8'den önce kılıfları için ön sipariş çıktı.

Haberin Devamı

Galaxy Note 8in kılıfları ön siparişe çıktı

MobileFun sitesi üzerinden ön siparişe sunulan Note 8 kılıfları, telefonun tasarımı hakkında somut bilgiler veriyor. Kılıflar, Note 8’in Galaxy S8 ve S8+’ta bulunan Sonsuz Ekran’a sahip olacağına işaret ediyor. Parmak izi tarayıcısı ise cihazın arkasında kameranın hemen yanında yer alıyor. Kameranın da çift lensli kuruluma sahip olduğunu belirtelim.

Kılıflara göre Note 8, Orkide Grisi, Derin Mavi, altın, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle gelecek. Samsung, ayrıca Galaxy Note 8 için popüler Alcantara Kapağı, Clear View Stand Kapağı, Orijinal Deri Kapağı ve LED View Cover ürünlerini de yayınlayacak.