Teknoloji Galaxy Note 9'un ilk konsept videosu ortaya çıktı

Galaxy Note 9'un ilk konsept videosu ortaya çıktı

17.01.2018 - 16:21 | Son Güncellenme:

Galaxy S9'un tanıtılmasına kısa bir süre kala Samsung'un yaz sonunda tanıtacağı diğer amiral gemisi Galaxy Note 9 için konsept bir cihaz tasarlandı. Galaxy Note 9'un ilk konsepti gerçekten güzel görünüyor.

Galaxy Note 9un ilk konsept videosu ortaya çıktı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung 2018 model Galaxy S9 serisi akıllı telefonlarını duyurmak için hazırlanıyor. Önümüzde ay düzenlenecek MWC 2018’de tanıtılması beklenen yeni cihazlar Galaxy S9 ve S9+ hakkında ortaya çıkan tüm bilgiler ve merak ettiklerinizi sizle paylaştım. Şimdiyse Samsung'un yaz sonunda tanıtacağı diğer amiral gemisi Galaxy Note 9 için konsept bir cihaz tasarlandı.

Upcoming Phones tasarımcıları, beklenilen Galaxy Note 9'u tasarlayıp YouTube kanallarında paylaştı. Samsung Galaxy Note 9 konseptinin ön yüzünde 3 boyutlu yüz tarayıcı bulunuyor. Kaynağa göre, bu kamera algılayıcı teknolojisi karanlıkta bile çalışabiliyor.

Önde yine 8 megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerası var. Bu sensörlerin altında, 4K çözünürlükte ayarlanmış 6.5 inç Infinity Display ekran bulunuyor. Üst ve alt çerçeveler önceki cihazlara göre daha da küçültüldü. Cihazın kenarları, Samsung'dan beklendiği gibi yuvarlatılmış. Cihazın arka tarafında, tasarımcılar iki adet 12 megapiksel çift kamera yerleştirmiş. Kamera, çift tonlu flaşla desteklenmiş.

Haberin Devamı

Kapağın altında, işlemci belli olmasa da 8GB RAM ve 64GB ya da 128GB depolama seçenekleri olabilir. Bunların hepsi 3.900mAh batarya ile kablosuz şarj etme özellikleriyle destekleniyor.

Bu arada cihazın tasarımı Samsung'un diğer telefonlarına oldukça yakın. Ses tuşları ve güç düğmesi, bir kenarda diğer tarafta da Bixby düğmesi yer alıyor. Şirketin ünlü S-Pen'i de görüntülerde yer alıyor ve üst çerçevede gömülü tek bir hoparlör var.

İlginçtir, parmak izi tarayıcısı yok. Bu iki şeyden biri anlamına gelebilir. Bu yeni konseptin arkasındaki tasarımcı ya da tasarımcılar, yeni tanıtılan yüz tarayıcısı yüzünden buna gerek duymadı. Ya da ekran altına gömülü parmak izi tarayıcıyla karşılaşabiliriz.